Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Mehr info

LAGO CLUB Gent opent de deuren!

21 September 2020

Driemaal hoera, want LAGO opent een derde LAGO CLUB fitness. Na Zwevegem en Kortrijk is dit keer Gent aan de beurt. Sinds kort kan je er op je eigen tempo en onder professionele begeleiding aan je conditie en gezondheid werken.  

GEAVANCEERD BIOCIRCUIT 

LAGO CLUB Gent is uitgerust met de nieuwste apparaten van het vooraanstaand Italiaans fitnessmerk Technogym. Het paradepaardje in de gloednieuwe fitness is het intelligent BIORCIRCUIT dat oorspronkelijk ontwikkeld werd voor NASA om astronauten in de ruimte de voordelen van krachttraining te laten ervaren. Je legt een gepersonaliseerde combinatietraining van cardio (18 min.) en spiertraining (17 min.) af op innovatieve fitnesstoestellen die in een kring opgesteld staan. De 12 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan het niveau, het lichaam en de houding van het clublid aan. Een doelgerichte training op het BIOCIRCUIT neemt slechts 35 minuten van je tijd. Met een optie zwemmen bij de gekozen formule geniet je van toegang tot het sportbad en de wellnesszone in LAGO Gent Rozebroeken

PROFESSIONELE COACHES  

Wat LAGO CLUB Gent, naast de apparatuur, zo uniek maakt? Eerst en vooral de persoonlijke opvolging. De gekwalificeerde trainers begeleiden en motiveren je om je doel te bereiken, ongeacht het sportniveau. Drie gedreven coaches Nenah, Ashkan en Sandy volgen je evolutie op, zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt in de club en helpen je met je gepersonaliseerd traject. Aan de hand van een body scan stippelen ze een volledig trainingsprogramma op maat uit. Om de zoveel weken wordt je programma geëvalueerd en bijgestuurd. Daarnaast is sporten bij LAGO CLUB Gent een heel persoonlijke ervaring. Het BIOCIRCUIT is het eerste trainingssysteem ter wereld dat je een volledig gepersonaliseerde fitnesservaring geeft. Ook het gezellige clubgevoel en de persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent om te blijven sporten.  

Thomas de Vetter, centrummanager: “Drukke agenda’s, we kennen het allemaal. Een veeleisende job, schoolgaande kinderen met elk hun hobby, het huishouden… het leven staat niet stil. Het is vaak zoeken naar een gaatje in de gezinsplanning om je hoofd leeg te maken en te sporten. Dankzij het BIOCIRCUIT kan je een fitnesstraining in 35 minuten afronden. Twee keer in de week komen sporten en je merkt al een fysieke en mentale verbetering. Dankzij onze ruime openingsuren kan iedereen bij ons terecht: zowel de vroege vogels als de avondmensen.” 

TEAMBEATS 

Naast het innovatieve BIOCIRCUIT is er in LAGO CLUB Gent ook een TEAMBEATS-ruimte, waar er op lange termijn kleine groepslessen zullen doorgaan. Wil je voor of na je training op het BIOCIRCUIT nog wat vrij trainen? Dan kan je momenteel in deze ruimte terecht voor een work-out met gewichten in alle vormen en maten of een warming-up op vier cardio toestellen: de skill run, skill mill, skill bike en skill row.  

Wie wil starten met fitness in LAGO CLUB Gent, kan vrijblijvend een gratis kennismakingspas aanvragen via www.lagoclub.be/gent