Ontdek alle LAGO subtropische zwembaden!

LAGO Beveren De Meerminnen

Een duik in het buitenbad of toch liever heerlijk warm binnen in de recreatie-, wellness- of sportzone? Het kan allemaal bij Lago Beveren De Meerminnen!

Mehr Beveren

LAGO Brugge Olympia

Ontdek het Beire bad van Brugge, waar zowel avonturiers door de 3 glijbanen en wildwaterbaan, als rustzoekers door de outdoorwellness thuis zijn!

Mehr Brugge

LAGO Gent Rozebroeken

Spelen, sporten, genieten: dat staat centraal bij LAGO Gent Rozebroeken! Ontdek de verschillende sport- en recreatiemogelijkheden, geniet van het sensationele aanbod en laat je in de B’eau Wellness heerlijk in de watten leggen!

Mehr Gent

LAGO Lier De Waterperels

Laat Pongo je meenemen naar LAGO Lier De Waterperels, waar de kids zich rot amuseren in de kinderbaden, je instant een vakantiegevoel krijgt bij het zien van het buitenaanbod en de sensatiezoekers hun hartje zullen ophalen in de bandenglijbaan!

Mehr Lier

LAGO Mons Piscine du Grand Large

Prachtig gelegen aan het meer Grand Large zal het subtropisch zwemparadijs in Mons je vast meenemen naar een heerlijke dag vakantie dichtbij huis!

Mehr Mons

LAGO Pelt Dommelslag

Ontdek het gezelligste zwemparadijs van Limburg! Wedden dat jong en oud zich geweldig zullen amuseren in ons uitgebreide aanbod aan ontspannende en sensationele wateractiviteiten?

Mehr Pelt

LAGO CLUB Zwevegem Fit.

Bij LAGO CLUB Zwevegem Fit. is iedere sportliefhebber thuis voor een stevige portie fitness, een heerlijke zwemnamiddag, een toffe groepsles of een lekkere lunch!

Mehr Zwevegem

LAGO Eupen Wetzlarbad

Das Wetzlarbad in Eupen ist schon seit Jahren eine Attraktion für Jung und Alt. Mit den jüngsten Erneuerungen wird der Spaß noch größer! Kommen Sie ausgiebig in der warmen Lagune oder Sauna genießen, im Kinderbecken spritzen, oder suchen Sie Sensation auf der Wildwasserbahn oder im Wellenbecken oder machen Sie einen Kopfsprung in den Freibecken oder im Sportbecken. Nachher können Sie sich in unserem Rest-eau-café erholen und ist Ihr perfekter Urlaubstag komplett!

Mehr Eupen

LAGO Kortrijk Weide

Binnenkort opent LAGO Kortrijk Weide officieel haar deuren, iets later dan verwacht. Nog even geduld uitoefenen om het subtropisch zwemparadijs met de langste wildwaterbaan uit de Benelux (160 m) en een spetterende kinderwereld met vernieuwende waterspeeltoestellen te ontdekken. Het is het wachten meer dan waard want het wordt ongetwijfeld dé locatie voor een spetterende daguitstap met het hele gezin! Hou onze website en Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over de opening.

Mehr Kortrijk