Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Hoe boek je een kant-en-klaar verjaardagsfeestje in 7 minuten?

Verjaardag

De uitnodigingen op tijd uitdelen, ballonnen en slingers ophangen in huis, de verjaardagstaart nog snel even oppikken na een drukke werkdag… Wanneer je kind jarig is, moet je als ouder aan heel wat denken. Gelukkig hebben we goed nieuws: een leuk verjaardagsfeestje organiseren, kan ook snel én eenvoudig! Laat dus alle stress van je afglijden en ontdek in dit blogartikel hoe jij jouw jarige zoon of dochter zorgeloos kan verrassen met hét prettigste feestje ooit. 

Bij LAGO worden de leukste kinderherinneringen gemaakt  

Herinner jij je eerste verjaardagsfeestjes als kind nog? Een hele namiddag spelen en gigantische stukken taart eten samen met al je klasgenootjes. Of dat eerste moment dat je kon gaan zwemmen met al je vrienden en je uitleven op de spetterende wildwaterbanen. Pure nostalgie!  

Verjaardagsfeestje kind

Uiteraard wil je dit ook voor je zoon of dochter. Dankzij een verjaardagsfeestje bij LAGO heb je op het einde van de dag een bende vermoeide maar tevreden kinderen, die met een hoofd vol nieuwe herinneringen huiswaarts keren. Dit zijn de momenten die hen nog heel lang zullen bijblijven.  

Een speciale dag helemaal in het teken van de jarige 

Iets organiseren wat iedereen tof vindt, is niet altijd even makkelijk. Gelukkig valt een flinke portie waterpret bij alle kinderen in de smaak! Dankzij de feestformule bij LAGO kunnen ze zich vier uur lang uitleven in het subtropisch zwembad én genieten van een overheerlijk feestmenu. 

Verjaardagsfeestje kind

Tijdens je reservatie kies je het favoriete eten van de jarige: huisbereide pannenkoeken, een hamburgermenu met frietjes, een pastamenu of een verrassingsmenu met frietjes, snack en geschenkje. Bovendien wordt een gepersonaliseerde feesttafel gereserveerd speciaal voor de jarige en zijn of haar vrienden. De ideale manier om je zoon of dochter eens helemaal in de spotlight te zetten!  

Daarnaast is LAGO ook de hippe locatie bij uitstek om enkele geweldig toffe kiekjes te nemen. De foto’s van het feestplezier aan tafel zijn perfect om door te sturen naar oma of opa, of om zelf later naar hartenlust terug te kunnen kijken en/of te delen op sociale media!  

Last minute een verjaardagsfeestje boeken? Kan gewoon!  

Als ouder heb je het bij momenten waanzinnig druk. Gelukkig moet je om een knallend verjaardagsfeestje te organiseren niet je hele planning omgooien. Bij LAGO kan je 7 dagen op 7 online reserveren via de webshop en dit zelfs tot 7 dagen voor het feestje.
Nu meteen een feestactiviteit boeken? Check! Bij LAGO boek je in slechts enkele minuten een onvergetelijk kinderfeest. Reserveren, betalen, de uitnodigingskaartjes downloaden… En jij bent klaar!  

Bonuspunten voor gemak want LAGO biedt alles in één: een feestlocatie, een activiteit en een lekker menu. Zo hoef jij nergens meer aan te denken. Standje genieten: aan! 

Miniprijsjes voor maxipret…  

Verjaardagsfeestje kind

Je wilt je kind het allerbeste schenken, zonder dat je voor onaangename prijsverrassingen komt te staan? Ook dan is LAGO de perfecte optie! We laten je een specifieke datum voor het verjaardagsfeest kiezen, en je weet meteen de exacte totaalprijs: ga naar het LAGO-zwemparadijs van jouw voorkeur en bekijk meteen de overzichtelijke prijsformules... Zo makkelijk kan het zijn!

Klaar voor een onvergetelijk verjaardagsfeest?

Boeken maar!

 

Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer