Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Ticket enkele reis paradijs: hoe LAGO van jouw staycation een topvakantie maakt

Gezinsuitstap

Het Belgische zomerweer beu, maar staat een zonnige last-minute niet meteen op de planning? Niet getreurd, ook dicht bij huis kan je van een heerlijk dagje vakantie in een zalige 30 graden genieten! De LAGO-zwemparadijzen zijn de ideale staycation voor jong en oud! Wat dacht je van waterpret op de wildwaterbaan, heerlijk tafelen in het Rest-eau-café of een zenmoment in de wellnesszone? Dit is fun voor het hele gezin!

Zorgeloos genieten dicht bij huis

Geen file richting Italië of de kust. Geen uren de kinderen entertainen in de auto. Geen vliegtuigen die vertraging hebben. Wel lekkerlang luieren, uren spetteren in het zwemparadijs, van de meest indrukwekkende glijbanen glijden en onvergetelijke herinneringen maken!

LAGO is de perfecte plek voor een dagje vakantie. Je brengt er enkele heerlijke uren door en keert daarna voldaan huiswaarts. Bovendien vind je verschillende vestigingen in ons land en is er dus altijd eentje bij jou in de buurt! Hoe makkelijk is dat? Tijdens deze staycation laat je alle zorgen van je afglijden. Hier hoef je even helemaal nergens aan te denken, behalve misschien aan wat voor lekkers je straks gaat bestellen in het Rest-eau-café.

Quality time met het hele gezin

Dankzij het grote aanbod aan faciliteiten is er plezier voor groot en klein! De ideale manier dus om quality time met de hele familie in te plannen. Beeldschermen gaan aan de kant en maken plaats voor pret in het subtropisch zwembad! Wil mama of papa even ontspannen? In de wellnesszone met sauna en hammam laat je alle stress van je afglijden.

Ook aan de hongerige maagjes werd gedacht. Op het zwemmersterras geniet je van een heerlijke snack met verfrissend drankje. Dankzij het grote aanbod aan activiteiten, de balans tussen sport en ontspanning én het lekkere eten in de Rest-eau-cafés is dit een uitstap die zal aanvoelen als een dagje genieten in een of ander ver zomers paradijs. Zelfs oma en opa of tante en nonkel kunnen mee! Ga samen van de wildwaterbaan, samen door de glijbaan met dubbele band of geniet samen met de baby van het heerlijk warme water in de warme lagune. Samen beleven jullie de tijd van jullie leven!

Altijd een aangename 30°C

Wie zegt dat je naar het buitenland op reis moet om van tropische temperaturen te genieten? Bij LAGO is het nooit slecht weer, maar altijd een aangename 30°C, zowel binnen als buiten!
Extra tip: aan de SMOTspots vind je zonnecrème om jezelf op zonnige dagen goed in te smeren.

Daarnaast is er tijdens de zomervakantie een uitbreiding van het zomeraanbod. Denk bijvoorbeeld aan animatie op de ligweide, een springkasteel, opblaasbare buitenglijbanen en ligstoelen aan het zwembad.

Zin in? Vind je favoriet LAGO-zwemparadijs en boek er meteen je tickets voor een welverdiend vakantiedagje LAGO!

Of breng je kleinsten al in de juiste sfeer op de LAGO Kidsblog. Je vindt er trouwens ook een heleboel activiteiten voor thuis!

Waar boek ik mijn dagje vakantie?


Andere artikels

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

Lees meer

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!

Lees meer