Reserveren blijft verplicht! Je favoriet zwemparadijs is open. Reserveer snel je tickets via de webshop. Meer info

Aquasports

In groep aan je conditie werken

Maak kennis met de verschillende aquasporten die LAGO Beveren De Meerminnen aanbiedt!
Onze gekwalificeerde lesgevers zorgen ervoor dat jouw conditie volstrekt op peil blijft. Iedereen kan mee op eigen tempo en op eigen ritme.
Onze lessen aquagym en aquafitness zijn niet alleen goed om je spieren te versterken en fit te blijven, ze zijn ook bijzonder leuk om te doen!

  • Sporten in groepsverband
  • Weinig kans op blessures
  • Grote stimulans voor hart- en longfuncties 
  • Aangepast aan jouw tempo

Aquagym

Aquagym is een aangepast programma voor medioren (vanaf 45 jaar) en senioren (vanaf 55 jaar), ongeacht zwemvaardigheid of lichamelijke conditie.

Naast eenvoudige spierversterkende oefeningen wordt er veel aandacht besteed aan het onderhouden van de conditie en de souplesse in de spieren.

De kans op spierpijn of blessures is klein omdat gewrichten, spieren en pezen in het water minder worden belast.

Dankzij het masserende effect van het water op de spieren tijdens het bewegen komt spierstijfheid bijna niet voor en voelt u zich helemaal ontspannen.

Aquagym

Aquafitness

Aquafitness is een programma voor de aquasporter die intensief wil bewegen.

Het is een combinatie van aquarobics en aquajogging waarbij leuke muziek een ondersteunende functie heeft en zorgt voor extra energie. 

De oefeningen vinden plaats in zowel ondiep als diep water waardoor er weinig kans is op blessures enerzijds en er toch een grote stimulans is voor hart- en longfuncties anderzijds.

Aquafitness

Reserveren

De lessen aquafitness en aquagym werken met een reservatiesysteem.
Opgelet! De plaatsen zijn beperkt tot 25 deelnemers / sessie.

Mijn sessie reserveren

Graag (beter) leren zwemmen?

Onze zwemacademie is zowel voor beginnende als meer gevorderde zwemmers een echte aanrader. Kom in een gezellig kader in groep sporten!

Eten en drinken

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt