Update coronavirus: vergeet je Covid Safe Ticket, eID en mondmasker niet! Meer info

Waterpret in zicht!

11 mei 2021

Goed nieuws! Vanaf 9 juni mag LAGO zwemparadijzen opnieuw gezinnen verwelkomen voor het ultiem vakantiegevoel dichtbij huis. Plonzen in het kinderbad, naar beneden roetsjen door de glijbaan, genieten van heerlijk warm water... Het kan weer allemaal!

Team LAGO staat terug in de startblokken en warmt het water van de subtropische baden weer op. Voor LAGO Sint-Truiden Bloesembad wordt het een extra bijzondere dag. Voor het eerst zullen de deuren van het gloednieuw zwemparadijs in Limburg openen.  

Onder welke condities de subtropische zwembaden kunnen opstarten is nog niet gekend. Maar één ding is zeker, bezoekers van LAGO zwemparadijzen kunnen zoals altijd rekenen op een leuke en veilige zwemomgeving. 

Ontdek hier alle LAGO-locaties en plan alvast je zomerse uitstap!


Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt