Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Horecagelegenheden

Horecagelegenheden

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Van al die zwempret krijg je zonder twijfel honger en dorst. Geen betere manier om nieuwe energie op te doen dan bij een lekkere maaltijd en/of drankje!

Rest-eau-café

Ervaar de gezellige sfeer van het Rest-eau-café, een brasserie met net dat tikkeltje meer. Proef van een (h)eerlijke eigentijdse keuken. Tafel lekker met je familie of bekom van je sportieve inspanning met vrienden in de lounge. Bestel een businesslunch met excellente service en gratis parking of ga voor een hapje en tapje op het zonnige buitenterras, terwijl de kinderen stoeien in de kleurrijke buitenspeeltuin. De allerkleinsten verwennen we met een kaart op kindermaat. Wij bieden je een menukaart met ruime keuze: van een snelle hap tot een lekker seizoensgerecht, van een verfrissend biertje tot een heerlijke koffie met gebak. In het Rest-eau-café kan je naast de ruime algemene kaart kiezen uit eigentijdse gerechten én een suggestiekaart, welke per seizoen wordt aangepast. Klik hieronder op de verschillende menukaarten voor de volledige kaart.

Zwemmersterras

Zwemmersterras

Wil je tussen het zwemplezier door even uitblazen of heb je gewoon honger, zoek dan het zwemmersterras op! Je kan er genieten van de sfeer, van een lekkere pastabeker of een snack. Het zwemmersterras is er voor het hele gezin. Bovendien biedt het terras je een goede uitkijk op de kinderbaden. Zo wordt zwemmen met de familie een heuse daguitstap! Opgelet: het zwemmersterras is net zoals het zwembad enkel toegankelijk in badkledij.

Buitenbar

Zomers weer, jij die relaxt op de ligweide… Wat ontbreekt? Dat ene verfrissende drankje! Geen nood, ook daar hebben we met de toffe buitenbar aan gedacht. Ideaal voor wat welgekomen afkoeling bij je zomerse zwembeurt!

Buitenbar

Organiseer een onvergetelijk feest

Ons professioneel team staat voor jou klaar om jouw feestje op maat uit te werken.

Is er eentje jarig?

Geen leuker verjaardagsfeestje dan een zwembadfeest! Organiseer het bij ons en nodig al je vriend(inn)en uit!