Zalig, zorgeloos zomeren bij tropisch LAGO

30 juni 2020

Wie denkt aan de start van de zomervakantie, denkt aan waterpret, tropische temperaturen en avonturen beleven met familie en vrienden. Gelukkig kan je vanaf 1 juli weer proeven van meer water en meer plezier in de 10 LAGO zwemparadijzen. De binnen- en buitenbaden met hun vele attracties wachten ongeduldig op de eerste bezoekers. Bezoekers kunnen opnieuw zorgeloos genieten van een spetterende en veilige uitstap dankzij de vele voorzorgsmaatregelen.

Heel wat mensen kijken er al weken naar uit. Iedereen is in 2020 klaar voor een echte staycation met tropische allures. Voor waterpret dichtbij huis kunnen ze terecht bij LAGO zwemparadijzen. Maar hoe ziet zo’n zwembadbezoek bij LAGO er nu uit vanaf 1 juli?

Zwemmen is gezond en veilig. Het is een laagdrempelige sport, die niet belastend is en die voor een goede conditie en een betere weerstand zorgt. Er wordt maximaal gedesinfecteerd in de baden en coronavirussen kunnen niet doorgegeven worden in chloorwater: het doodt immers alle virussen en bacteriën. Alle LAGO zwembaden zijn uitgerust met de recentste luchtgroepen. Er wordt geventileerd met 100% buitenlucht aan zeer hoge debieten. Als bezoeker geniet je dus ook binnen van verse buitenlucht.

Algemeen directeur Diether Thielemans aan het woord:

“We zijn helemaal klaar om iedereen te verwelkomen tijdens deze zomervakantie. We hebben een aantal zaken anders aangepakt om veilig te kunnen genieten van waterplezier, maar dat we er van zullen genieten staat al vast! Nu meer dan ooit gaan we er voor om elke bezoeker een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken.”

Tickets worden vlot besteld via de webshop. Een beperkte capaciteit van 30% in de baden en tijdsloten zorgen ervoor dat het altijd rustig vertoeven is en dat de bezoekers gespreid toekomen. Sinds de lancering van de 10 LAGO webshops op 25 juni zijn er reeds 15.000 plekjes gereserveerd om zalig en zorgeloos te zomeren bij tropische temperaturen.

Martijn Logghe, een 27-jarige apotheker uit Ichtegem was de eerste om online een reservatie te maken voor een sportieve zwembeurt in LAGO Brugge Olympia. Hij is een fervent zwemmer en trekt wekelijks minimum 2 km baantjes in zijn favoriet 50 m-sportzwembad.

Martijn Logghe: “Eind februari mocht ik tijdelijk mijn lievelingssport niet meer beoefenen. Net wanneer de lockdown aangekondigd werd had ik mijn eerste zwemsessie ingepland, maar deze kon helaas niet doorgaan. De opluchting was groot wanneer ik op 25 juni mijn ticketje bemachtigd had. Eindelijk kan ik opnieuw het water in voor mijn full workout.”

Ook YouTuber Domino Dummie verheugt zich op de heropening van de LAGO zwemparadijzen en plaatste een indrukwekkende video op zijn kanaal waarin hij maar liefst 6000 dominosteentjes laat neervallen om samen met LAGO af te tellen naar de waterpret op 1 juli. De countdown naar jouw staycation in één van de LAGO-zwembaden kan beginnen. 

Tickets reserveren kan 24/24.