Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Trip naar Parijs gewonnen door bezoekers van LAGO Kortrijk Weide

24 juli 2023

Wie tussen 5 juni en 19 juli een familiepas kocht bij één van de 10 LAGO zwemparadijzen, maakte kans om een trip naar Parijs voor 4 personen in Hôtel Plaza Athénée 5* te winnen. Die wedstrijd vond plaats naar aanleiding van de release van “LADYBUG & CAT NOIR: DE FILM”, vanaf nu in de bioscoop. De willekeurige winnaar van de hoofdprijs is in LAGO Kortrijk Weide uit de bus gekomen! Op 24 juli wordt de prijs officieel overhandigd in de vorm van een gouden cheque. 

LADYBUG & CAT NOIR: DE FILM 

De langverwachte film ‘LADYBUG & CAT NOIR: DE FILM’ is sinds 5 juli te zien in de Belgische bioscoopzalen. De film speelt zich af in Parijs, waar twee Franse tieners met behulp van superkrachten de handen in elkaar slaan om het hoofd te bieden aan schurken die de stad teisteren. De tieners kennen elkaar in het echte leven, maar hebben geen weet van hun identiteit als ze hun superhelden persona aannemen. Door de samenwerking groeien ze langzaam naar elkaar toe, waardoor de film een romantisch feel-good einde kent. 

Over de familiepas 

Om de release van de film aan te kondigen en om de familiepas in de kijker te zetten, ging LAGO zwemparadijzen een samenwerking aan met Day One MPM, het bedrijf die de marketing doet voor de film in België. Deelnemen aan de actie kon via de aankoop van een LAGO familiepas. De familiepas is een voordelige 10-beurtenkaart waar alle kinderen, ouders én grootouders samen gebruik van kunnen maken. Het biedt de mogelijkheid om met het gezin een gedeelde subtropische ervaring te beleven.  

Hoofdprijs en troostprijs 

Na afloop van de wedstrijd werd de winnaar willekeurig gekozen uit alle personen die tussen 5 juni en 19 juli een 10-beurtenkaart hebben aangekocht of verlengd. De hoofdprijs van de actie, een overnachting in Hôtel Plaza Athénée 5* in Parijs voor 4 personenwerd in LAGO Kortrijk Weide gewonnen. Zij mogen op 24 juli officieel een gouden cheque in ontvangst nemen. De familie Naessens is afkomstig uit Harelbeke en LAGO is voor hen geen onbekende: “Wij zijn al regelmatig komen zwemmen sinds de opening van LAGO Kortrijk Weide en gebruiken telkens onze familiepas.”. Het gezin is aangenaam verrast dat ze hoofdprijs winnen: “Ik heb meteen mijn man opgebeld om onze vakantie uit te stellen. Wij vertrokken normaalgezien zondag op vakantie maar stellen ons vertrek graag uit in ruil voor een weekendje Parijs, echt ongelofelijk leuk!”, aldus mama Cindy. 

Als troostprijs worden er 5 duo cinematickets per LAGO centrum voor de film uitgedeeld. Ook hier zijn de winnaars lukraak gekozen tussen iedereen die tijdens bovenstaande periode een familiepas heeft aangekocht of verlengd. Wie bij het begin van de actie een familiepas kocht, kreeg daarbij ook enkele leuke gadgets waaronder trading cards. 

Kinderen zijn helden bij LAGO 

Net zoals in de film staan verbondenheid en samenwerking bij LAGO centraal. Samen door één van de glijbanen? Check! Samen de wildwaterbaan of de woeste golven van het golfslagbad trotseren? Check! De LAGO wateravonturiers zijn ook echte helden en doen beroep op hun spetterende superkrachten om zich uit te leven op alle waterattracties. De link met de film is dan ook snel gemaakt.  

Wil jij ook als een echt superheld je uitleven in het zwembad? Reserveer je tickets snel en eenvoudig via de webshop. 

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over