Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Paasfoor 2023

3 april 2023

De Kortrijkse Paasfoor die doorgaat tussen 6 april en 23 april verhuist dit jaar naar het Nelson Mandelaplein. Een deel van de attracties zal te vinden zijn op de parking tegenover LAGO Kortrijk Weide.


Parkeergelegenheid

Voor het eerst in de geschiedenis van de Paasfoor zal een deel van de attracties gevestigd zijn op het Nelson Mandelaplein. Hierdoor zal parking Weide onbeschikbaar zijn vanaf maandag 3 april tot en met maandag 24 april.

Zwembadbezoekers zullen kunnen parkeren op HOWEST-parking 4. Deze parking bevindt zich in de Graaf Karel de Goedelaan en is de tweede parking aan je rechterkant. Klanten die een online reservatie maken in het subtropisch zwembad, kunnen ervoor kiezen om een plaats op HOWEST-parking 3 mee te reserveren. Deze parking bevindt zich ook in de Graaf Karel de Goedelaan. Dit is de eerste parking aan je rechterkant. Klanten kunnen deze parking betreden mits het scannen van het parkeerticket dat samen met het reservatiebewijs wordt toegestuurd via mail. Het parkeerticket bevindt zich in de bijlage “E-tickets”. Het zwembad bevindt zich op 150 meter van de parking en is makkelijk bereikbaar via de voetgangerstunnel die onder de spoorweg loopt. 

Stad Kortrijk verzorgt daarnaast een prima bereikbaarheid van het LAGO-zwembad. Voor fietsers en voetgangers verandert er dus niets. De fietsenstalling zal ook gedurende de volledige periode beschikbaar blijven. De Paasfoor zal dus geen enkele invloed uitoefenen op de openingsuren van het zwembad.


LAGO-deal

LAGO Kortrijk Weide verwent zijn klanten tijdens de Paasfoor. Bezoekers die tussen 6 april en 23 april komen zwemmen krijgen een kortingskaart mee. Alle LAGO-bezoekers hebben op die manier recht op tal van voordelen voor de attracties op het Nelson Mandelaplein.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over