Tijdens het feestelijk openingsweekend is LAGO Kortrijk Weide geopend op zaterdag 2 maart vanaf 10u00 tot 20u00 en op zondag 3 maart vanaf 10u00 tot 18u00.
+

Welkom bij LAGO Kortrijk Weide

Meer water, meer plezier!

Zin om dichtbij huis te genieten van dat heerlijke vakantiegevoel?
Bij LAGO Kortrijk Weide beleef je een spetterende (halve) daguitstap met het ganse gezin.  
De allerkleinsten spetteren erop los in de waterspeeltuin en avontuurlijke waterratten roetsjen van één van de 5 glijbanen of overwinnen de langste wildwaterbaan van België. Maar ook wellnessliefhebbers en sporters hebben het naar hun zin.

Een cadeau waar je echt ondersteboven van bent!

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras je vrienden en familie met een voucher of cadeaubon voor een unieke belevenis in LAGO Kortrijk Weide met:


Een cadeau waar je echt ondersteboven van bent!

Kinderwereld

Kinderbaden met waterspeeltuin.

Ontdek meer

Hoog veiligheidsniveau!

Wist je dat onze redders assistentie krijgen van het hoogtechnologische angel eye antidrenkelingensysteem?


Zwemmen in veiligheid is topprioriteit bij LAGO-zwemparadijzen. We doen beroep op gekwalificeerde redders en geven hen extra ondersteuning door een innovatieve onderwatercamera. Deze registreert de activiteiten onderwater en registreert onmiddellijk een onveilige situatie zoals een lichaam op de bodem. Binnen 15 seconden wordt er een alarmsignaal uitgezonden naar een mobiele telefoon en speciale horloges. Zo kan er nog sneller ingegrepen worden bij alarmerende situaties.