Rozebroeken viert 10-jarig bestaan met wereldrecord en nieuwe attracties!

Wereldrecord bommetje

Rozebroeken 10 jaar!

Fil de Krokodil viert zijn 10e verjaardag! 25 en 26 juni organiseert hij een fantastisch verjaardagsweekend. Benieuwd wat hij allemaal voor jullie in petto heeft?

Wereldrecord bommetje

BOMMETJEEEE! We duiken de zomer in met een wereldrecord! Doe jij met ons mee? We verzamelen alle waterratten op zaterdag 25 juni tussen 16u-16u30 aan het sportbad. Een echte professional zal uitleggen hoe je hét perfecte bommetje uitvoert en om 17u is het aan jullie. Het wordt een spetterend wereldrecord! Achteraf krijg je een leuk aandenken aan dit historisch moment. Gratis deelname na verplichte inschrijving via de webshop.

Schrijf je nu in!


Wereldrecord bommetje

Vernieuwde attracties

We steken het subtropisch zwemparadijs in een nieuw jasje! Leef je uit in onze gloednieuwe outdoor waterspeeltuin, ga op avontuur in de virtual slide, ontspan in onze vernieuwde sauna's... Na al ravotten geniet je van een deugddoend verrassingsmenu in Fil's Food Corner. Ontdek daarnaast onze extra leuke zomerattracties: opblaasbare glijbaan, wipe out, VR snorkelen... Waterpret voor het hele gezin!

Vernieuwde attracties

Coole prijzen te winnen

Kom langs op 25-26 juni en ontdek alle nieuwigheden, maak kans om de hele zomer gratis te zwemmen, ontvang leuke gadgets en ontmoet Fil de Krokodil! 

PS. Alle 10-jarigen zwemmen gratis van 20 tot en met 26 juni! Reserveer je gratis toegang voor het subtropisch zwembad in de webshop met het artikel 'Gratis ticket 10-jarigen'.

Coole prijzen te winnen

BBQ

Op zaterdag 25 juni organiseren we een BBQ op ons Rest-eau-café terras. Samen gezellig genieten van een kippenboutje, genieten in het zonnetje, ... zalig! Reserveren is niet verplicht, kom maar langs! 

Kostprijs? 18 euro voor een volwassene, 10 euro voor een kind. 

BBQ
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt