Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Sportbad opent 1 juli

11 mei 2021

Jullie geduld werd op de proef gesteld, maar nu is het is zover: we kunnen jullie een concrete heropeningsdatum van het sportbad geven. De werken schieten goed op en we kunnen nu meer duidelijkheid geven rond de langverwachte heropening van het 50 meterbad. Vanaf 1 juli zijn jullie terug welkom voor een verfrissende, sportieve zwembeurt. Het bad zal dan in een volledig nieuw jasje zitten, letterlijk! Ondertussen zijn de werken nog steeds volop bezig, maar tegen dan zijn alle oude tegels vervangen door gloednieuwe tegels. 

We zijn al aan het aftellen om jullie terug te mogen verwelkom in een vernieuwd, veilig sportbad. We zochten ondertussen naar een tussentijdse oplossing om jullie toch zwemplezier te bieden: het buitenbad en golfslagbad zijn geopend! Ook de clubs, scholen en zwemacademie kunnen in deze baden terecht. 

Het subtropisch zwemparadijs (glijbanen, sauna's, kinderbad, ...) is nog steeds gesloten omwille van de coronamaatregelen.

Stay safe en tot binnenkort!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over