Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Sportbad blijft voor onbepaalde duur gesloten

16 februari 2021

Beste Gentenaar, zwemfanaat, clubbestuurder,

Zoals jullie allemaal weten is ons prachtig 50 meter bad momenteel gesloten. We moesten deze beslissing helaas noodgedwongen nemen omwille van veiligheidsredenen, dit heeft te maken met de betegeling.

Dat we hierdoor het zwembad niet de voorziene bestemming kunnen geven, raakt ons erg, net nu het sportbad na de lockdown weer de deuren mocht openen en we jullie, de sportzwemmers, clubs en scholen, eindelijk weer warm en enthousiast konden verwelkomen. Het zou echter onverantwoord zijn jullie veiligheid door dit voor ons totaal onvoorziene gegeven op het spel te zetten.

We stellen van onze zijde in elk geval alles in het werk en doen beroep op deskundige bijstand om de oorzaak van het loskomen van de tegels zo spoedig als mogelijk te achterhalen, om nadien te kunnen herbetegelen zodat weer in veilige omstandigheden kan gezwommen worden.

Dat dit allemaal enige tijd vergt, vinden we zelf teleurstellend. We zouden jullie graag onmiddellijk weer verwelkomen, maar zijn afhankelijk van derden om dit mogelijk te maken. Van zodra de werken kunnen starten, zal dit ongeveer 2 maanden in beslag nemen. We zullen het echter niet nalaten om jullie op de hoogte te houden van zodra we meer perspectief kunnen bieden.

We danken jullie dan ook oprecht voor jullie begrip, missen jullie en doen er alles aan om het vertrouwde sportbad opnieuw tiptop in orde te zetten zodat jullie snel terug veilig kunnen genieten van sport- en ontspanningsplezier in LAGO Gent Rozebroeken. Blijf ondertussen in beweging, ook in andere Gentse zwembaden.

Tot snel en stay safe!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over