Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

NIEUW! LAGO VIRTUAL

17 september 2020

Het subtropisch zwembad LAGO Beveren De Meerminnen breidt vanaf 30 september haar recreatie aanbod uit met LAGO VIRTUAL, een kennismaking met VR-technologie voor gezinnen, (jong)volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar aan de hand van verantwoorde virtual reality games. Met deze nieuwe aanwinst is het zwemparadijs meer dan ooit de perfecte locatie voor een onvergetelijke daguitstap 

LAGO VIRTUAL, een veilige VR-beleving in een familiale en gezellige omgeving.   

O26 en 27 september gaan de deuren van LAGO VIRTUAL voor het eerst open voor een gratis experience weekend 

De ruimte is uitgerust met 4 speelboxen die elk voorzien zijn van een VR-headset, 2 controllers en de allernieuwste VR-games voor elke leeftijd in gevarieerde thema’sfamilie, sport, fun, actie, avontuur, educatief …  Slingeren vanaf de hoogste toren, wandelen door de straten van New York, onder water duiken, boogschieten, deelnemen aan een heus sneeuwballengevecht … Het voelt bijna aan als echt. Voor de allerkleinsten vanaf 6 jaar gaat er een virtual reality wereld open met educatieve spelletjes en games met een hoog fungehalte afgestemd op hun leeftijd 

Stap samen in een meeslepend virtueel avontuur  

Daag vrienden uit of speel samen met het gezin in de LAGO VIRTUAL-ruimte. Deelnemen kan in groepen vanaf 2 tot en met 12 personen met een minimumleeftijd van 6 jaarTijdens de VR-sessie van 1 uur wisselen dspelers elkaar om de beurt af in 2 of 4 aan elkaar gekoppelde VR-boxenSpelers die game over zijn, volgen de spannende belevenissen van de teamgenoten op een scherm.  

Gratis LAGO VIRTUAL experience weekend  

Op zaterdag 26 en zondag 27 september vanaf 11u00 tot en met 19u00 geeft LAGO Beveren De Meerminnen het startschot van LAGO VIRTUAL met gratis testsessies van 30 minuten voor maximum 3 personen. Er is een beperkte capaciteit en deelnemen kan enkel na online reservatie van een tijdslot.  

Vanaf 30 september is LAGO VIRTUAL geopend vanaf woensdag tot en met zondag. Tijdens schoolvakanties zijn de VR-boxen dagelijks geopend.  

Voor meer informatie en reservaties: lagovirtual.lagobeveren.be 

LAGO VIRTUAL respecteert alle COVID-19 maatregelen 
Deelnemen kan enkel via online reservatie en zolang er capaciteit beschikbaar is. Controllers en VR-brillen worden ontsmet en elke deelnemer krijgt een persoonlijke bescherming om in de VR-bril te kleven. Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar. 

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over