Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Welkom voor waterplezier bij LAGO!

1 juli 2020

Eindelijk is het zo ver: om 10u00 openen alle LAGO zwembaden in België de deuren voor alle waterliefhebbers die er al weken naar uitkijken. Zwemmen is een veilige en gezonde sport. Om de veiligheid van de bezoekers en de personeelsleden te garanderen werd een investering van €269.000 gedaan.

100% buitenlucht ventilatie, verplicht reserveren in de webshop , duidelijke signalisatie, maximaal desinfecteren zijn de belangrijkste voorzorgsmaatregelen die LAGO nam om een vlotte en veilige zwembadbeleving te garanderen. Hoe ziet zo’n veilig bezoek aan LAGO er vanaf 1 juli nu eigenlijk uit? Bekijk deze video en bereid je helemaal voor op een zorgeloos bezoek naar een LAGO zwemparadijs in de buurt.

Algemeen directeur Diether Thielemans aan het woord:

“De hele ploeg van LAGO is blij en énorm trots dat we vanaf vandaag iedereen terug kunnen verwelkomen voor een half dagje vakantie boordevol waterpret zonder zorgen. De staycation-zomer van 2020 wordt memorabel!


Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over