Envie d'une aventure tropicale ? Réservez vos entrées à moindre coût sur le webshop dès maintenant. Plus d'infos

LAGO CLUB Zwevegem en B'eau Wellness openen opnieuw

14 mai 2020

Op 13 mei besliste de Nationale Veiligheidsraad dat schoonheidssalons mogen heropstarten. B’eau Wellness in LAGO Gent Rozebroeken opent vanaf 18 mei opnieuw haar deuren voor haar vele vaste klanten die al even uitkeken naar hun ontspannende beauty date. Uiteraard onder een aantal strikte voorwaarden en met de vertrouwde glimlach achter een mondmasker. 

Er werd ook beslist dat groepslessen in de buitenlucht vanaf volgende week kunnen en dus kan LAGO CLUB Zwevegem Fit. ook van start gaan. De fitnesscoaches warmen zich al op om ieders conditie aan te scherpen.

Ondertussen wordt er verder gewerkt om ook de LAGO subtropische zwembaden, LAGO CLUB fitnesscentra en Speelpunt, de indoor speeltuin van de groep, in optimale omstandigheden te laten hervatten. Het LAGO-team staat op de startblokken klaar om erin te duiken. Hopelijk duurt het wachten niet meer te lang. De opluchting is groot nu de eerste stapjes naar een volledige heropening van onze sport- en recreatiecentra ingezet worden en er al enkele van de gemotiveerde LAGO-teamleden weer aan de slag kunnen. Welkom terug!