LAGO Large tijdens de kerstvakantie

maandag 23 december 2024 09:00 tot zondag 5 januari 2025 19:00

Kom tijdens de kerstvakantie heerlijk opwarmen, en beleef tal van avonturen.
Naast de 3 sensationele glijbanen, het golfslagbad, ... kan jouw waterratje zich helemaal uitleven met LAGO Large, onze extra activiteiten.

Wibit
Test je skills (en vooral je evenwicht) op dit hindernissenparcours. Haal jij de overkant zonder in het water te tuimelen?
Je vindt de Wibit van maandag tot en met vrijdag in het sportbad van 10u tot 17u00.

VR-slide
De virtual slide neemt je mee op een avontuurlijke tocht door vier leuke thema’s: jungle, space, snow en candyland. Aan de ingang van de glijbaan selecteer je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Je kiest voor een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten, een afdaling in een sneeuwlandschap of een rit door een wereld vol snoep. De verschillende VR-werelden zijn op maat van de waterglijbaan gemaakt waardoor de ervaring levensecht wordt.

VR-snorkelen

Waan je voor de kust van een tropisch eiland, zwemmend tussen de vissen. Of zweef als een astronaut door de ruimte. Met een VR-bril en bijhorende snorkel op beleef je tal van avonturen!

Meet & greet met Beire
Ook onze mascotte, Beire, is deze kerstvakantie terug van de partij. Spot je hem tijdens je bezoek? Vraag zeker een high five of een knuffel, hij is gek op zijn bezoekers.