LAGO Large tijdens de herfstvakantie

maandag 28 oktober 2024 09:00 tot zondag 3 november 2024 19:00

Beleef tijdens de herfstvakantie een onvergetelijke binnenspeel-dag

Je kan al vanaf 9u in het subtropisch zwemparadijs terecht voor urenlang speelplezier. 

Wibit

Zin in een uitdaging? Dan hebben we de Wibit voor je: loop over de plateau's en haal het einde zonder in het water te vallen. Simpel, niet? Kom maar proberen!
Je vindt de Wibit elke weekdag van de vakantie in het sportbad en dit van 10u tot 17u.

VR-slide
De virtual slide neemt je mee op een avontuurlijke tocht door vier leuke thema’s: jungle, space, snow en candyland. Aan de ingang van de glijbaan selecteer je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Je kiest voor een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten, een afdaling in een sneeuwlandschap of een rit door een wereld vol snoep. De verschillende VR-werelden zijn op maat van de waterglijbaan gemaakt waardoor de ervaring levensecht wordt.

VR-snorkelen

Waan je voor de kust van een tropisch eiland, zwemmend tussen de vissen. Of zweef als een astronaut door de ruimte. Met een VR-bril en bijhorende snorkel op beleef je tal van avonturen!

Meet & greet met Beire
Ook onze mascotte, Beire, is deze kerstvakantie terug van de partij. Spot je hem tijdens je bezoek? Vraag zeker een high five of een knuffel, hij is gek op zijn bezoekers.

Ook op 1 november 2024 zijn we open van 9u tot 19u!