Sluit menu
Menu
tickets

Horecagelegenheden

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Van al die zwempret krijg je zonder twijfel honger en dorst. Geen betere manier om nieuwe energie op te doen dan bij een lekkere maaltijd en/of drankje!

Rest-eau-café

Heb je zin in koffie of een dessertje, misschien gewoon een drankje met een hapje of een cocktail? In ons Rest-eau-café verwelkomen wij je graag met een uitgebreide keuze aan verschillende dranken in een echte feel good omgeving. Heb je misschien meer interesse om die honger te stillen? Onze kaart biedt tal van gerechten voor zowel jong als oud. Terwijl de kinderen hun buikjes rond gegeten hebben en zich al in het 3 verdiepen hoge speelpaleis bevinden, kunnen de ouders nog rustig nagenieten.

Ontdek het weekmenu

Benieuwd naar onze originele weekmenu’s? Voor slechts € 14,00 kan je genieten van heerlijke soep en een hoofdgerecht.

Terras met speeltuin

Terras met speeltuin

Heerlijk vertoeven in perfect terrasjesweer, in een aangename groene omgeving? Er is niets fijner dan achteroverleunen in een comfortabele stoel en genieten van de zon. Doorheen de zomer bieden wij tal van terrasspecials en animaties aan, samen met een buitenbar. Zo kan u optimaal van het mooie weer genieten. Wanneer u geniet van een welverdiende verfrissing, genieten uw kinderen van de uitgebreide en veilige buitenspeeltuin.

Zwemmersterras

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de kinderbaden.

Terras met speeltuin

Waar is dat feestje?

Zoek je nog een originele locatie voor dat komende verjaardags- of familiefeest? Bekijk dan zeker onze feestformules!

Ontdek onze Happy Mondays

Goodbye Blue Mondays, Hello Happy Mondays! Op maandag leggen we je extra in de watten.