360°

Profielen

Ondek onze zwembaden, attracties en sporten je niet mag missen!


Gezin met baby(‘s)

Niets zo leuk dan je kleine spruit te zien spetteren en spelen in het aangename water van het kinderbad!


Gezin met jong(e) kind(eren)

Ravotten met mama en/of papa in het kinderbad, (leren) zwemmen in het sportbad om nadien heerlijk uit te rusten bij een lekkere hap op het zwemmersterras of in de warme lagune!


Grootouders met kinderen

Geen leukere uitstap dan je eerst sportief uitleven met de kinderen om nadien te genieten van een lekkere pannenkoek of snack in het Rest-eau-café of in de deugddoende massages van de warme lagune!


Gezin met adolescent(en)

Voor sportief en recreatief plezier in Zwevegem slechts één adres: LAGO CLUB Zwevegem Fit.!


Senior

Bij ons is het alle dagen vakantie! Of je nu komt om aan je conditie te werken, voor die ideale uitstap met de kleinkinderen of om te genieten van een lekkere lunch of diner.


Sporter

Naast het sportbad waar het heerlijk baantjes trekken is, vormt de fitness hét paradepaardje van LAGO CLUB Zwevegem Fit.! Hier ligt de nadruk op je goed voelen en fit blijven. Probeer zeker ook het revolutionaire BIOCIRCUIT, waar je in cirkelvorm dé nieuwe manier van trainen kan uitproberen. Ook de functionele training van FunXtion is de moeite waard! Liefhebbers van groepslessen komen aan hun trekken in de sportzaal.


Kinderen

Een (halve) daguitstap om niet snel te vergeten? Daarvoor moet je bij LAGO CLUB Zwevegem Fit. zijn! Haal je hart op in het kinderbad, leer zwemmen in het sportbad en chill in de warme lagune. Tussendoor vindt de hongerige maag zijn weg richting het gezellige en vooral kindvriendelijke zwemmersterras!


Jongeren

Stoom afblazen met enkele baantjes in het sportbad? Of toch liever chillen in de warme lagune of sauna na een drukke schooldag? Combineer het met een stevige portie kracht- of conditietraining in de fitness!


Studenten

Tussen het blokken door is er geen betere manier om te ontladen dan met wat sportief en recreatief plezier in het sportbad, warme lagune, sauna en Rest-eau-café! Heb je trouwens onze unieke fitness mét uniek BIOCIRCUIT en functionele training van FunXtion al ontdekt?


Volwassenen

LAGO CLUB Zwevegem Fit. biedt zowel sportief als recreatief plezier onder één dak. Je vindt er je wekelijkse sportactiviteit, maar ook een ideale plek voor een superleuke gezinsuitstap, voor een smakelijke lunch of een lekker glas.


Groepen

Geen leukere uitstap met je groep, klas of vereniging dan een (halve) dag Lago! Niet alleen betekent meer zielen, meer vreugde, maar ook extra korting! Ontdek ons uitgebreid aanbod en de speciale groepstarieven.


Wellnessbezoeker

Geniet jij ten volle van een saunabezoek na het sporten? Of vlei je je graag neer in onze warme lagune om je spieren de nodige rust en ontspanning te gunnen? Ontdek dan ons wellnessaanbod!