360°

Fitness

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met een van onze gekwalificeerde trainers

Dé fitness voor wie zich goed wil voelen en fit wil blijven

Naar welk doel je ook toe werkt, of het dan fit blijven, conditie opbouwen of verbeteren, gewicht verliezen of spiermassa opbouwen is, het LAGO CLUB-team staat je bij met de nodige tips en professioneel advies. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod groepslessen, BIOCIRCUIT, functionele training met FunXtion en algemene fitness. 

Clubgevoel en professionele begeleiding centraal

De nadruk binnen LAGO CLUB ligt, zoals de naam doet vermoeden, op het clubgevoel. 

Met gekwalificeerde trainers die steeds zullen aanwezig zijn om jou met advies bij te staan, zal het ongeacht je leeftijd of niveau mogelijk zijn om naar je vooropgestelde doel toe te werken.

Clubgevoel en professionele begeleiding centraal

Waarom de LAGO CLUB-fitness echt de moeite waard is

  • Behaal snel en efficiënt verbluffende resultaten
  • Uw resultaat onmiddellijk beschikbaar in onze app
  • Altijd professionele trainers aanwezig
  • Geef energie terug aan het net terwijl je sport
Waarom de LAGO CLUB-fitness echt de moeite waard is

Functioneel trainen met FunXtion

FunXtion brengt functioneel trainen helemaal tot leven met naast de offline coaching ook een digitale component. 

Heerlijk efficiënt, supertof en geweldig om een afwisselende work-out op maat van jou te creëren!

Functioneel trainen met FunXtion

In 30 minuten of minder jouw fitnessdoel behalen in het BIOCIRCUIT

Een van de trekpleisters binnen het LAGO CLUB Zwevegem Fit.-concept is het BIOCIRCUIT. Ontwikkeld vanuit een unieke samenwerking met NASA zorgt jouw persoonlijke trainingsschema ervoor dat je door slechts tweemaal per week gedurende 30 minuten te sporten een leven lang fit blijft.In 30 minuten of minder jouw fitnessdoel behalen in het BIOCIRCUIT

Sport 2 maand gratis!

Kom zwemmen of sporten in de fitness bij LAGO CLUB Zwevegem Fit. en sport 2 maand gratis!

Slank 5 kg af in 5 weken!

Sport onder professionele begeleiding, krijg persoonlijk voedingsadvies en slank 5 kg af!
Je hebt niets te verliezen, enkel je kilo's.

Kinderbad

Plonzen, spetteren, spelen in het water: dat bezorgt jou en je kleine spruit ongetwijfeld heel wat onvergetelijke herinneringen!

Ontdek meer

Zwemmersterras

Honger of dorst gekregen van al dat ravotten? Ons zwemmersterras voorziet je graag van de nodige drankjes en heerlijke snacks!

Ontdek meer

Sportbad

Baantjes trekken of (beter) leren zwemmen: in het sportbad met beweegbare bodem van meer dan 300 m² en in een temperatuur van 28 graden Celsius voel je je vast als een vis in het water!

Ontdek meer

Sauna

Ervaar zelf de positieve effecten van een saunabezoek.

Ontdek meer

Warme lagune

Na de sportieve inspanning volgt de ontspanning: laat je meedrijven met de stroming in de warme lagune en laat de water- en luchtmassages je spieren losmaken. Heerlijk, niet?

Ontdek meer

Rest-eau-café

Een snelle hap of drankje of toch liever een uitgebreide lunch of diner? In ons Rest-eau-café staat de drankjes heerlijk koud, zijn de maaltijden lekker vers en zorgen we voor een gezellig kader.

Ontdek meer

Groepslessenzaal

Bewegen in een leuke groepssfeer, al dan niet op de juiste beat, klinkt je dat niet als muziek in de oren? Met een uitgebreid aanbod aan groepslessen telkens gegeven door gediplomeerde lesgevers zit er vast wel een les tussen die bij jou past.

Ontdek meer

Group cycling zaal

Hou je van een intensieve training op een spinningfiets waarbij je genet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Mag daar een inspirerende video en stevige beat bij om die typische sportieve group cycling-vibe te creëren? Dan ben je hier op het juiste adres!

Ontdek meer

Fitness

Naar welk doel je ook toe werkt, of het dan fit blijven, conditie opbouwen of verbeteren, gewicht verliezen of spiermassa opbouwen is, het LAGO CLUB-team staat je bij met de nodige tips en professioneel advies.

Ontdek meer

Ontdek welk profiel aansluit bij jouw behoeften

Benieuwd naar wat we aanbieden voor jouw profiel? Je leest het hieronder!

Start moving

Wil jij ook de voordelen van sporten ontdekken, meer energie krijgen, je beter in je vel voelen, spierkracht opbouwen en je een betere houding aanmeten? Start to move met heel wat leuke groepslessen! Ook het BIOCIRCUIT, al dan niet in combinatie met andere kracht- en cardiotoestellen in de fitness is helemaal iets voor jou!

GroepslessenBIOCIRCUITFitness

Lose weight

Bij LAGO CLUB kan je rekenen op een totaalpakket, van inspanning tot ontspanning, van cardio tot kracht, van advies rond oefeningen tot tips over je voeding. Ontdek hoe leuk calorieën verbranden en spierkracht vergroten kan zijn met bijvoorbeeld een combinatie BIOCIRCUIT, ontspannende groepslessen en zwemmen!

BIOCIRCUITGroepslessenZwemmenFitness

Tone your body

Voel je goed en zie er ook idem dito uit! Om je spieren te versterken voor een betere houding en verhoogde flexibiliteit van de gewrichten is een totale body work-out helemaal jouw ding. Schrijf je in voor een aantal uiteenlopende groepslessen om zo, in groep, op een plezante manier verschillende spieren te trainen. Laat ook zeker de functionele training van FunXtion niet aan jou voorbijgaan, waar je eveneens op een leuke én bovendien digitale manier je lichaam traint.

GroepslessenFunXtionFitnessZwemmen 

Stay young

Verhoog je levenskwaliteit met een veilige cardiotraining waar je heel wat nieuwe energie en een goed humeur van overhoudt! Voel je goed in je vel met sporten die niet alleen goed zijn voor je spieren en beendergestel, maar eveneens dé uitgelezen manier is om, al dan niet in groep, je sportief uit te leven. Van de cardiotoestellen in de fitness, tot de heerlijk toffe groepslessen of je wekelijkse zwemuurtje: we hebben heel wat wils voor jouw levensstijl! 

GroepslessenZwemmenFitnessBIOCIRCUIT

Boost performance

Een intensieve training waar je voluit gaat voor het verbeteren van je atletische prestaties en vergroten van je spierkracht: dat is waar jij naar op zoek bent! Functioneel training met FunXtion, het revolutionaire karakter van het BIOCIRCUIT, high-intensity groepslessen of krachttraining op onze fitnesstoestellen: de mogelijkheden zijn divers, alleen nog aan jou om je sportief helemaal te geven!

FunXtionBIOCIRCUITFitnessGroepslessen

Zwemmen