Waterglijbaan

Beleef een 110-meter-lang knotsgek avontuur in de bandenglijbaan

Ben jij een avonturier die wel houdt van wat spanning en sensatie? Ben je op zoek naar een geweldige gezinsuitstap waar de hele familie kan genieten van de nodige kriebels in de buik? Laat je dan verleiden tot een ritje op onze bandenglijbaan! De stoere avonturiers gaan alleen in een soloband naar beneden. Maar ook samen met mama of papa in de band in een duozit behoort tot de mogelijkheden.

Adrenaline troef

Houd je wel van een stevige portie adrenaline? Dan is de 110-meter-lange bandenglijbaan zeker iets voor jou! Zoef in een band of op je buik, alleen of met z’n tweeën, naar beneden en voel de sensatie!

Adrenaline troef

110 meter naar beneden zoeven

Lengte: 110 meter

Hoogte glijbaantoren: 12 meter

Klim eerst 12 meter naar boven in de glijbaantoren, waarna je in je band of op de buik, alleen of met z’n tweeën, naar beneden suist!

110 meter naar beneden zoeven

Openingsuren bandenglijbaan

De waterglijbaan is geopend vanaf deze uren:

Schoolperiodes

maandag t.e.m. vrijdag
Vanaf 8u30
zaterdagVanaf 10u00
zondag
Vanaf 09u00


Schoolvakanties
maandag t.e.m. vrijdagVanaf 10u00
zaterdagVanaf 10u00
zondagVanaf 09u00

Organiseer je verjaardagsfeestje

Wil je al je vrienden en vriendinnen laten meegenieten van de sensatie van de bandenglijbaan? Organiseer je verjaardagsfeestje bij Lago Pelt Dommelslag!

Honger gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.