360°

Waterglijbaan

Wie zal dit leuk vinden?

De bandenglijbaan zal zeker in de smaak vallen bij:

Openingsuren bandenglijbaan

De waterglijbaan is geopend vanaf deze uren:

Schoolperiodes

maandag t.e.m. vrijdag
Vanaf 8u30
zaterdagVanaf 10u00
zondag
Vanaf 09u00


Schoolvakanties
maandag t.e.m. vrijdagVanaf 10u00
zaterdagVanaf 10u00
zondagVanaf 09u00

Bandenglijbaan

Glijd alleen of samen met je mama, papa, broer of zus in duoband naar beneden in de 110-meter-lange bandenglijbaan!

Organiseer je verjaardagsfeestje

Wil je al je vrienden en vriendinnen laten meegenieten van de sensatie van de bandenglijbaan? Organiseer je verjaardagsfeestje bij Lago Pelt Dommelslag!

Meer weten

Honger gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

ONTDEK ONZE HORECA

Beleef een 110-meter-lang knotsgek avontuur in de bandenglijbaan

Ben jij een avonturier die wel houdt van wat spanning en sensatie? Ben je op zoek naar een geweldige gezinsuitstap waar de hele familie kan genieten van de nodige kriebels in de buik? Laat je dan verleiden tot een ritje op onze bandenglijbaan! De stoere avonturiers gaan alleen in een soloband naar beneden. Maar ook samen met mama of papa in de band in een duozit behoort tot de mogelijkheden. Wedden dat je heel wat zal lachen terwijl je samen in de band naar beneden sjeest? Dat levert ongetwijfeld mooie herinneringen op! Ga je toch liever op je buik naar beneden van onze waterglijbaan? Aan jou de keuze! 

Waar de bandenglijbaan in schoolperiodes van maandag tot vrijdag vanaf 8u30 opent, is dit in de schoolvakanties vanaf 10u00. Op zaterdag kan je er voor een ritje vanaf 10u00 terecht, op zondag is dit al een uurtje vroeger, namelijk vanaf 9u00!

Wens je de spanning en sensatie verder te zetten? Waag je dan zeker aan de unieke wildwaterbaan, een wilde rivier die je 50 meter ver meeneemt met de stroming! Wedden dat je meteen nog eens zal willen? Hou zeker de kalender op deze website in de gaten, geregeld wordt er een spannende bodyraftwedstrijd georganiseerd in de wildwaterbaan! Kan jij de snelste tijd neerzetten? Nadien neem je plaats op de matten in het golfslagbad. Laat zeker je fantasie de vrije loop en waan je als een kapitein op je schip of een coole surfer! 

Nadien lekker uitblazen? De LAGO Pelt Dommelslag-wellness is echt de moeite waard! In de whirlpool komt je lichaam ongetwijfeld helemaal tot rust. Daarna droom je lekker weg in de panoramische sauna waar je door het grote raam naar buiten kan kijken! De biosauna zal dan weer een geweldige indruk op je nalaten door de aangename temperatuur van 70 graden Celsius en het lichtspel.