360°

Profielen

Ondek onze zwembaden, attracties en sporten je niet mag missen!


Grootouders met kinderen

Bezorg je kleinkinderen de tijd van hun leven in het zwemparadijs! Geniet zelf ook van tal van wellnessmogelijkheden en gezellige horecagelegenheden. Waterplezier voor jong en oud en dat allemaal op slechts enkele minuten van huis: dat kan perfect bij Lago De Waterperels.


Gezin met adolescent(en)

Zet je schrap voor uren waterpret! Waag je aan onze wildwaterbaan, Green Tornado of golfslagbad, om nadien een duik te nemen in het geweldige buitenbad!


Senior

Dat water een helend effect heeft op de gezondheid, hoeven we vast niet meer te vertellen. Maar wist u dat dit ideaal kan in een gezellig kader bij Lago De Waterperels in Lier? Op waterpret staat namelijk echt geen leeftijd!


Sporter

Geen sport zo gezond als zwemmen: hier in Lier kan het! Alleen, in groep, baantjes trekken of aquafitness of -jogging: jij kiest welke sportformule het best bij jou past. Wij zorgen alvast voor de professionele begeleiding en gezellig kader!


Kinderen

Een bezoek aan zwemparadijs De Waterperels is als één groots spetterend avontuur: de coolste waterglijbanen, de leukste wildwaterbaan, het tofste golfslagbad, enz.: we hebben het allemaal!


Jongeren

Spanning en sensatie troef bij Lago De Waterperels! Kom je uitleven in de wildwaterbaan, in de Green Tornado of in het golfslagbad. Wedden dat je zo nog eens wilt?


Studenten

Geen reden te gek om af te zakken naar Lago De Waterperels: wens je je uit te leven op de stoere attracties? Aan je conditie te werken in het sportbad? Of toch liever lekker chillen in de wellnessfaciliteiten? Bij ons is het altijd vakantie!


Volwassenen

Of je nu op zoek bent naar een leuke en vooral bijzonder gezonde sportactiviteit of je wil ontspannen na een zware werkdag of -week, bij ons voel je je vast als een vis in het water!


Groepen

Groepen vanaf 15 personen ontvangen wij niet alleen met open armen, we leggen ze ook extra in de watten met supervoordelige condities!


Wellnessbezoeker

Niets zo heerlijk dan na een lange werkdag/-week stoom afblazen in de wellness, al dan niet gecombineerd met een heerlijke lunch of diner.


Gezin met baby(‘s)

Plonzen, spetteren, spelen in het water: samen met je baby genieten van waterpret staat garant voor ontelbare mooie herinneringen voor zowel baby als ouder!


Gezin met jong(e) kind(eren)

Knotsgekke wateravonturen troef in ons subtropisch zwembad! Kan jij ook niet wachten om onze keicoole waterglijbanen, wildwaterbaan, golfslagbad en nog veel meer te komen uitproberen?