Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Personen met een beperking

Beperking of niet, zwemplezier is voor iedereen!

Genieten van zwempret met een beperking? Bij LAGO Lier De Waterperels kan het!

Laat je beperking geen reden zijn om niet te genieten van waterpret! Het zwembadcomplex is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij beschikken over een afzonderlijke omkleedruimte voor andersvaliden met zitdouche alsook een tillift om gemakkelijk te water te gaan.

Sporten én genieten

Bij LAGO Lier De Waterperels kan je zowel terecht voor een veilige en gezellige sportomgeving, maar eveneens voor een fantastische halve daguitstap waar je geniet van onze recreatieve activiteiten. Nadien kan je uitblazen bij de warme stromingen van de warme lagune om je spieren en gewrichten extra in de watten te leggen.

Sporten én genieten

Een greep uit ons aanbod

Geniet van een ultravoordelig tarief

Personen met een beperking genieten van een verminderd tarief. Dit tarief wordt toegestaan wanneer je het attest van de mutualiteit of Sociale Zekerheid aan het onthaal voorlegt.

Begeleiders van personen met een beperking genieten van dezelfde korting bij het tonen van hun begeleiderskaart van De Lijn of NMBS. 

Bekijk hier de tarieven

Geniet van een ultravoordelig tarief

Vragen?

Wens je meer info? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Contacteer ons  Onze openingsuren

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over