Sinds 22 juli SAFE Swim Zone: Identiteitskaart verplicht vanaf 12 jaar. Meer info

Beleef een onvergetelijke gezinsuitstap

Zwempret

365 dagen vakantieplezier voor het hele gezin!

Spetteren in het water, roetsjen van de glijbaan, surfen over de golven, ...
Klaar voor eindeloos waterpret?

Spetterplezier en schatergelach!

Deze kleurrijke kinderwereld tovert zo een lach op je kinds gezicht. Afroetsjen van de glijbaan, heen en weer schommelen op één van de diertjes, op en neer springen op de waterwip, ... Urenlang speelplezier in het warme water van 34°.   

Spetterplezier en schatergelach!

Langste wildwaterbaan in België!

De langste wildwaterbaan in België mag je zeker niet missen! Laat je als een echte avonturier meevoeren door de stroming van de wilde rivier. In een mum van tijd leg je een adembenemend parcours van 160 m lang af.

Langste wildwaterbaan in België!

Overwin de hoge golven!

Surf en spring in het kolkend water of zwem rustig mee met de deinende golven in het golfslagbad.

Overwin de hoge golven!

Langste glijbaanplezier in België

Coming soon!

Met maar liefst 5 glijbanen en een totale lengte van 700 m beleef je binnenkort bij LAGO Kortrijk Weide het meeste glijbaanplezier in België. In dit aanbod vindt iedereen zijn favoriete glijbaanervaring. Hou je het liever rustig? Kies dan voor een familiale (banden)glijbaan. Of ben je op zoek naar een avontuurlijke kick? Ga dan voor een spectaculaire start in de duo racer. Echte snelheidsfreaks gaan uit de bocht in de zwarte glijbaan met een snelheid tot 40 km/u.

Langste glijbaanplezier in België

365 dagen vakantie

Geniet zowel in de zomer als in de winter van het verwarmd buitenbad. Een verfrissende duik onder de stralende zon of heerlijk baantjes trekken in openlucht bij valavond? Het kan allemaal in het all weather verwarmd buitenbad.

In de zomermaanden kan je er zelfs heerlijk luilekkeren op de zonnige ligweide en buikschuiven op onze nieuwe buitenglijbaan!

365 dagen vakantie