De glijbanen van LAGO Kortrijk Weide zijn terug!

22 oktober 2019

ZE ZIN WERE!

Nadat het noodlot toesloeg in zwemparadijs LAGO Kortrijk Weide op dinsdagavond 26 februari 2019 zijn de vijf glijbanen terug na amper 8 maanden. Een ongezien staaltje techniek, planning & uitvoering. We zijn dus bijzonder blij om mee te delen: #zezinwere!

GRATIS & GROOTS OPENINGSSPEKTAKEL

In samenwerking met Thinkedge, Kortrijk Drumt (onder leiding van Gino Kesteloot) en SBE Sound/Light/Video organiseert LAGO Kortrijk Weide op vrijdag 25 oktober om 19u00 een state-of-the-art openingsspektakel. Meer dan 55 drummers van Kortrijk Drumt drummen de pannen van het dak. Een spectaculair en indrukwekkend licht-, geluid en videospektakel kleurt Kortrijk Weide met unieke videoprojectie op de nieuwe glijbanen, live-muziek en leuke verrassingselementen. Meer info vind je hier.

KOM GLIJDEN VANAF ZATERDAG 26 OKTOBER

Op vrijdag 25 oktober kan je het meesterwerk op een originele manier al van de buitenkant aanschouwen. Het zwemparadijs is die vrijdag wél open, maar voor de eerste ritjes door de spectaculaire glijbanen moet je nog even wachten … tot zaterdagochtend 26 oktober! Vanaf 10u kan je de spiksplinternieuwe glijbanen zélf komen uittesten.