Op zondag 26 januari is het sportbad gesloten wegens het clubkampioenschap van KZK. Het subtropisch zwembad is wel geopend!

Beleef een onvergetelijke gezinsuitstap

Groepen

LAGO voor groepen

Neem je groep, klas, school of vereniging mee voor een geweldige uitstap voor jong en oud ! We voorzien voor hen heel wat sport- en recreatief plezier, al dan niet aangevuld met een lekkere hap en drankje.

Verenigingen

Niets zo leuk dan met de hele groep ravotten en plezier maken! Ga samen in de wildwaterbaan, ravot in de kinderwereld of spring samen in het buitenbad: de mogelijkheden zijn eindeloos! Meer zielen = meer korting! Wist je dat we groepen vanaf 15 personen extra willen in de watten leggen? Dat doen we door een supervoordelige groepsdeal aan te bieden!Verenigingen uit Kortrijk en Zwevegem zwemmen tot eind september aan 4 euro per persoon in LAGO Kortrijk Weide! Reserveren verplicht via Kortrijkweide@lago.be

B2B

Wil je je bedrijfsrelaties eens in een ander, origineler kader ontvangen? Boek jouw vergadering of teambuilding! Wij verwelkomen je in een sportieve omgeving met een all-in-one formule binnen handbereik. In ons Rest-eau-café kan je tijdens de pauze genieten van een heerlijke maaltijd. Bovendien bezorgt ons subtropisch zwemparadijs met sauna, hamam, warme lagune en buitenbad je de ideale ontspanning na je drukke werkdag.

Wil je graag reserveren?

Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen!

Contacteer ons