Bestel nu je tickets via de webshop. RESERVATIE IS VERPLICHT Meer info

Openingsspektakel glijbanen LAGO Kortrijk Weide

vrijdag 25 oktober 2019 19:00 tot vrijdag 25 oktober 2019 20:00

ZE ZIN WERE!

Nadat het noodlot toesloeg in zwemparadijs LAGO Kortrijk Weide op dinsdagavond 26 februari 2019 zijn de vijf glijbanen terug na amper 8 maanden. Een ongezien staaltje techniek, planning & uitvoering. We zijn dus bijzonder blij om mee te delen: #zezinwere!

GRATIS & GROOTS OPENINGSSPEKTAKEL

In samenwerking met Thinkedge, Kortrijk Drumt (onder leiding van Gino Kesteloot) en SBE Sound/Light/Video organiseert LAGO Kortrijk Weide op vrijdag 25 oktober om 19u00 een state-of-the-art openingsspektakel. Meer dan 55 drummers van Kortrijk Drumt drummen de pannen van het dak. Een spectaculair en indrukwekkend licht-, geluid en videospektakel kleurt Kortrijk Weide met unieke videoprojectie op de nieuwe glijbanen, live-muziek en leuke verrassingselementen.

Start show: 19u stipt (ontvangst vanaf 18u40)
Locatie: Ecologisch stadspark Kortrijk Weide (Nelson Mandelaplein 19, Kortrijk)
Voorzien einde: 19u40
Prijs: hélemaal gratis

KOM GLIJDEN VANAF ZATERDAG 26 OKTOBER

Op vrijdag 25 oktober kan je het meesterwerk op een originele manier al van de buitenkant aanschouwen. Het zwemparadijs is die vrijdag wél open, maar voor de eerste ritjes door de spectaculaire glijbanen moet je nog even wachten … tot zaterdagochtend 26 oktober! Vanaf 10u kan je de spiksplinternieuwe glijbanen zélf komen uittesten.

Bedankt aan onze partners:
Stad Kortrijk - Kortrijk Drumschool (o.l.v. Gino Kesteloot) - Thinkedge - SBE Sound/Video & Light - XtraSpace

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt