Bestel nu je tickets via de webshop. RESERVATIE IS VERPLICHT Meer info

Aqua For Life - De Warmste Week

vrijdag 20 december 2019 12:00 tot vrijdag 20 december 2019 20:00

Met de actie 'LAGO Aqua For Life' willen we de gezondheidsvoordelen van zwemmen en verantwoord sporten onderstrepen. Op 20 december staat de zwemmarathon ‘Aqua For Life’ op de planning van LAGO Kortrijk Weide. 

Bedrijven en organisaties kunnen zwembanen afhuren tussen 12u00 en 20u00 voor 2 uren (of langer) aan € 300,00 en deze ter beschikking stellen van eigen personeel, partners, familie, vrienden, …

Daarnaast stellen we ook banen open voor individuen. Wil je ook graag 'een hart voor ALS vzw' steunen? Kom dan langs op 20 december en kies zelf de prijs van jouw entreeticket volgens het principe 'Pay what you want'. Deze bijdragen doneren wij volledig aan de vzw 'een hart voor ALS'. Je kiest dus helemaal zelf hoeveel je wil bijdragen. Individuen hoeven niet in te schrijven en mogen zich op 20 december aanmelden aan de kassa. 

Vanaf 20u00 tot 24u00 stellen wij ons zwembad open voor clubs en verenigingen. De leden betalen net zoals de individuen volgens het 'Pay what you want' principe aan de kassa. Daarnaast zijn zij volledig vrij om zich te laten sponsoren per gezwommen lengte of km voor een goed doel naar keuze. Hoe dit ingevuld wordt, staat helemaal vrij. 

Doorlopend kan er in het gezellige Rest-eau-café gegeten en gedronken worden ten voordele van de vzw 'een hart voor ALS'. Als afsluiter worden alle deelnemende bedrijven en verenigingen uitgenodigd op een spetterende after-party in de brasserie van LAGO Kortrijk Weide. Alle opbrengsten gaan integraal naar ‘Een hart voor ALS vzw’. 

Waarom dit goed doel?

Kortrijkzaan Liesbeth Descamps kwam bij LAGO aankloppen met haar verhaal en het warme initiatief om een zwemmarathon te organiseren ten voordele van ‘Een hart voor ALS’. 25 jaar geleden verloren Liesbeth Descamps en haar twee zussen hun mama aan de ongeneselijke en onheil voorspellende ziekte ALS. De ziekte verliep snel en progressief en ging gepaard met een afschuwelijk aftakelingsproces: van niet meer kunnen stappen, krachtverlies in alle ledematen tot niet meer kunnen spreken, slikken en ademen. Samen hadden ze onmiddellijk een duidelijk doel voor ogen: een zwemmarathon organiseren ten voordele voor ‘Een hart voor ALS’ om zo met onze warme zwemharten kracht en steun te geven aan alle ALS-patiënten.

Deelnemen met jouw bedrijf, organisatie of vereniging?

Vul het inschrijfformulier in - bedrijven 

Vul het inschrijfformulier in - clubs/verenigingen

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt