Update coronavirus: vergeet je Covid Safe Ticket, eID en mondmasker niet! Meer info

Rest-eau-Café

Vandaag open:
09:30 – 20:00
Check alle openingsuren

Heerlijk nagenieten in het Rest-eau-café

Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Bekijk onze openingsuren

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in het Rest-eau-café. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de indoor of outdoor speelzone . Er is zelfs een virtueel aquarium waar ze hun eigen gekleurd visje tot leven brengen. Blijven ze liever aan tafel bij mama en papa? Dan is er het leuke LAGO-doeboekje waarin je kind op avontuur gaat met alle mascottes van LAGO zwemparadijzen.
Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Kindvriendelijke brasserie

Maak je daguitstap compleet met een lekkere lunch, een gezellig aperitief of een uitgebreid diner in het kindvriendelijk Rest-eau-café. Onze gevarieerde menukaart biedt voor elk wat wils. 

Vanuit het restaurant heb je steeds zicht op de waterpret in het zwemparadijs of de zwemlessen van je kind in het sportbad.

Lunchmenu

soep + lunch + koffie of thee
€ 16,00

1/11 - 7/11Ovenschotel met gehakt, prei en puree
8/11 - 14/11Pasta boursin met broccoli en kip/zalm
15/11 - 21/11Gratin dauphinois met boontjes en varkenshaasje
22/11 - 28/11Griekse ovenschotel met zoete aardappel, feta, tomaat en gehakt
29/11 - 5/12Boomstammetjes met boontjes en kroketten


Genieten na een wandeling of fietstocht

Bij stralend terrasjesweer of na een ontspannende fietstocht langs de Leie kan je heerlijk genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje of cocktail op één van de terrassen in de mooie groene omgeving.

Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende wandeling langs het water?  

TIP! Reserveer een Happen & Trappen fietsroute langs de Leie met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café van LAGO Kortrijk Weide.

Genieten na een wandeling of fietstocht
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt