Gratis fluo rugzakhoes bij aankoop van een familiepas vanaf 23 oktober. Meer info

Vakantiekampjes Waiwai

Hou alvast eind juli en augustus vrij...

...want we zijn al volop bezig om themakampjes te organiseren in de zomervakantie! Na super leuke kampjes in de kerst-, krokus-, en binnenkort paasvakantie kan een themakampje in de zomervakantie natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de laatste twee weken van juli en de laatste twee weken van augustus organiseren WaiWai en LAGO Gent opnieuw een vakantiekamp voor kinderen. Water-, spel-, knutsel-, sport- en speelplezier, joepie! 

Zit jouw zoon of dochter boordevol energie? Blijft jouw oogappel ook in de zomervakantie graag in beweging? Heb je nog niets gepland voor jouw kleine spruit? Ideaal!

Klik hier om je kind in te schrijven.

Inbegrepen (elk kampje)

- Begeleiding kampje: 9u00 - 16u00
- Opvang voor het kampje: 08u00 – 09u00
- Opvang na het kampje: 16u00 - 17u00

Prijs: € 140,00

Wat beleef je tijdens de kampje van WaiWai?

- Maak kennis met tal van sporten zoals balspelen, slagspelen, loopspelen, kringspelen, atletiek, gymnastiek, …
- Leef je uit tijdens de spel- en sportactiviteiten in openlucht.
- Beleef spetterende waterspelactiviteiten in LAGO Rozebroeken.
- Knutsel erop los tijdens de knotsgekke knutselnamiddag.

Zelf mee te nemen

- Fruitje (kleine pauze om 10u)
- Koekje (kleine pauze om 14u30)
- Lunch
- Flesje water

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar waiwai.gent@lago.be

Problemen? webshop@lago.be 

kleuter: 19 tot en met 23 juli

Reis rond de wereld

Is België ook te klein voor jou? Kom dan maar mee met ons op wereldreis! Als een echte avonturier gaan we elke dag een nieuw continent opzoeken. We maken er kennis met spelen en sporten typisch voor dat continent. Zit er een ontdekkingsreiziger in jou? Dan is dit kamp helemaal op jouw lijf geschreven!

kleuter: 19 tot en met 23 juli

Fil en zijn cupcake fabriek

Ben je graag creatief bezig en ben jij een meester in kunstwerken creëren? Dan is dit kamp iets voor jou! Samen gaan we aan de slag in onze knutselfabriek en leren de kneepjes van het vak.

lager: 19 tot en met 23 juli

Ter land, ter water en in de lucht

Een toffe mix van activiteiten staat jou te wachten waarbij we spetteren in het water, klimmen naar de lucht en sporten op het land. Voor iedereen wat wils. Ben jij er klaar voor? 

kleuter: 26 tot en met 30 juli

Met de kleuters naar de olympische spelen

De Olympische spelen gaan van start en wij doen gewoon lekker mee! Word jij ons LAGO kampioen? Zowel turnen, atletiek, balsporten en natuurlijk zwemmen komen tijdens dit kampje aan bod. Plezier verzekerd!

lager: 26 tot en met 30 juli

Met het lager naar de olympische spelen

De Olympische spelen gaan van start en wij doen gewoon lekker mee! Word jij ons LAGO kampioen? Zowel turnen, atletiek, balsporten en natuurlijk zwemmen komen tijdens dit kampje aan bod. Plezier verzekerd!

kleuter: 16 tot en met 20 augustus

Piraten en zeemeerminnen

De piraten en zeemeerminnen moeten samenwerken om de oceaan te temmen. Help jij mee? Ahoy maatjes!

lager: 16 tot en met 20 augustus

Walvissen vs plankton

Wist je dat walvissen plankton op eten? Ook visjes en krill vinden ze reuzelekker. Help jij mee eten verzamelen voor alle walvissen? Hiervoor moet je wel een echte waterrat zijn, maar ik ben er van overtuigd dat dit met jou in het team helemaal goed komt! 

kleuter: 23 tot en met 27 augustus

Op zoek naar Nemo

Ben jij net zoals Nemo een echte waterrat? Dan heeft Nemo jouw hulp nodig! Hij is namelijk ontvoerd en het is aan ons om hem terug te halen. Een weekje vol spanning, sport, spel en vooral veel plezier staat jou te wachten!

lager: 23 tot en met 27 augustus

Op zoek naar Dory

Ben jij net zoals Dory een echte waterrat? Dan heeft Nemo jouw hulp nodig! Hij is namelijk ontvoerd en het is aan ons om hem terug te halen. Een weekje vol spanning, sport, spel en vooral veel plezier staat jou te wachten!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt