360°
Beste bezoeker van LAGO Gent Rozebroeken, Het buitenaanbod (speeltuin, terras & buitenbaden) van ons centrum is tijdelijk gesloten. We werken momenteel aan een oplossing om zo snel mogelijk terug te openen. De glijbanen en alle andere faciliteiten zijn toegankelijk. Onze excuses voor dit ongemak en bedankt voor jullie begrip. Mvg, Fil
+

Profielen

Ondek onze zwembaden, attracties en sporten je niet mag missen!


Gezin met baby(‘s)

Wist je dat je al met baby’s onder 12 maanden bij ons kan komen spetteren, spelen en plonzen?


Gezin met jong(e) kind(eren)

Probeer samen met mama of papa de verschillende glijbanen uit, ga met het hele gezin door de wildwaterbanen en duik in onze buitenbaden!


Grootouders met kinderen

Neem je kleinkinderen mee voor de leukste uitstap in Gent en omgeving! Wedden dat zowel jong als oud zal genieten van deze spetterende (halve) dag?


Gezin met adolescent(en)

Bij Lago Gent Rozebroeken valt altijd wel iets te beleven! Jaag de adrenaline de hoogte in door onze glijbanen en wildwaterbanen uit te proberen. Een zomerse duik in de buitenbaden voelt echt aan als vakantie!


Senior

Zwempret is er voor alle leeftijden! Onze senioren genieten enorm van dit aanbod:


Sporter

Of je nu een beginnend zwemmer bent of je technieken wil bijschaven als ervaren sporter, bij ons is elke sporter welkom! Je haalt zeker en vast je hart op in ons olympisch zwembad, waar ook onze aquasports en zwemacademie doorgaan, en in onze sportzalen.


Kinderen

Ravotten geblazen in het leukste zwemparadijs van Gent! Met tal van keileuke sensaties ligt de fun binnen handbereik. Bereid je voor op 1001 kriebels in de buik én een fantastische (na)middag vol onvergetelijke herinneringen!


Jongeren

Geen betere manier om uit te blazen na een drukke schoolweek dan ravotten in het zwemparadijs. Daag je vrienden uit voor een ritje in de glijbanen of wildwaterbanen, duik in het buitenaanbod of kom lekker smullen op het zwemmersterras!


Studenten

Zin om tussen het blokken door de batterijen opnieuw op te laden bij de nodige sport, spanning, sensatie en wellness? Lago heeft het allemaal!


Volwassenen

Lago Gent Rozebroeken is niet alleen de ideale plek om aan sport te doen en aan je conditie te werken, je kan er ook geweldig ontspannen. Maak zo zeker kennis met ons wellnessaanbod en schoonheidssalon.


Groepen

Meer zielen = meer Lago Gent Rozebroeken-vreugde!


Wellnessbezoeker

Word helemaal zen in het ruime wellnessaanbod dat we voor jou klaarstaan hebben. Bekijk zeker ook onze speciale wellnessmomenten.