360°
Omwille van wegenwerken in de Doornstraat is onze parking momenteel moeilijk bereikbaar. Info over de omleiding op onze Nieuwspagina.
+

Profielen

Ondek onze zwembaden, attracties en sporten je niet mag missen!


Gezin met baby(‘s)

Kom spetteren en plonzen met je kleine spruit en geniet van de glimlach op zijn/haar snoet!


Gezin met jong(e) kind(eren)

Samen met mama of papa racen in de Magic Twice, de onderwaterwereld ontdekken in de Magic Jump of je laten meevoeren door een wilde rivier: het kan allemaal in het Beire zwembad van Brugge!


Grootouders met kinderen

Beleef de allerleukste uitstap met je kleinkinderen en dat allemaal dichtbij huis! Zowel jong als oud zal zich reuze amuseren in het subtropisch zwemparadijs en uitblazen nadien kan perfect in de outdoorwellness of bij een lekkere maaltijd in het Rest-eau-café.


Gezin met adolescent(en)

Op zoek naar de ideale dag vakantie dichtbij huis? In Brugge is dat vakantiegevoel nooit veraf! Laat je verleiden tot de nodige spanning en sensatie in de glijbanen en wildwaterbaan, om nadien lekker onderuit te zakken in de outdoorwellness of de warme lagune. Waag je ook zeker eens aan een verkwikkende duik in het buitenbad!


Senior

Wie zegt er dat je ver moet reizen voor dat welgekomen vakantiegevoel? Bij Lago Brugge Olympia, waar het altijd 30°C is, is het heerlijk toeven. Geniet van een dagje wellness, zwem in open lucht, trek enkele baantjes in het provinciaal topsportbad of geniet van een lekkere lunch of koffie in het Rest-eau-café.


Sporter

Het provinciaal topsportbad is een ideale plek voor zowel ervaren als beginnende sporters om zich sportief uit te leven. Kom zwemmen op je eigen tempo en volgens je eigen programma, volg onze aquasportlessen of leer (beter) zwemmen in de zwemacademie. Nadien blaas je uit van al dat sporten bij een lekker drankje in ons gezellige Rest-eau-café of laat je je spieren masseren in de warme lagune of outdoorwellness. Aquasport!


Kinderen

Ravotten geblazen in het Beire bad van Brugge! Met tal van keileuke sensaties ligt de fun binnen handbereik. Bereid je al maar voor op 1001 kriebels in de buik én een fantastische (na)middag vol onvergetelijke herinneringen!


Jongeren

Op zoek naar een geweldige plek om stoom af te blazen na een drukke schooldag of tijdens je welverdiende vakantie? Lago Brugge Olympia is jouw place-to-be voor onvergetelijke waterpret waar je zowel voor een stevige portie adrenaline als voor een heerlijke chillnamiddag terecht kan!


Studenten

Even genoeg van al het blokken? Zet je schrap voor een ontspannende (halve) dag vakantie waar je vol nieuwe energie zal buitenkomen! Denk aan een namiddag chillen in het buitenbad waar je je zo op een zuiderse bestemming waant, tonnen spanning en sensatie in de liefst drie aanwezige glijbanen, een ritje door een wilde rivier of gewoonweg relaxend in de outdoorwellness!


Volwassenen

Of je nu op zoek bent naar een toffe manier om je sportief uit te leven of nieuwe energie wil opdoen in de wellness of bij een lekkere maaltijd in het Rest-eau-café, Lago Brugge Olympia is jouw uitgelezen plek voor recreatief plezier!


Groepen

Geen leukere uitstap met je groep, klas of vereniging dan een (halve) dag Lago! Niet alleen betekent meer zielen, meer vreugde, maar ook extra korting! Ontdek ons uitgebreid aanbod en de speciale groepstarieven.


Wellnessbezoeker

Een reuze whirlpool buiten, de barrelsauna binnen handbereik en het buitenbad aan je voeten: klinkt dat niet heerlijk? Reken daarbij dat we binnen ook nog over een geweldige warme lagune, sauna en stoomhut beschikken en je weet dat je je mag opmaken voor een ontspannende wellnessdag dichtbij huis!