Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Zwemlessen voor volwassenen

Hou je van zwemmen en ben je op zoek naar een sport met lage instapdrempel, of wil je gewoon je conditie versterken? Kijk dan hieronder voor ons aanbod voor volwassenen (+ 16 jaar) en schrijf je vandaag nog in. Onze lessen op maat zorgen ervoor dat je effectief voldaan naar huis terugkeert! Voor een algemeen overzicht van programmatie en lessendata vind je hieronder meer informatie.

Ik wil leren zwemmen

Start to Swim

Op leren zwemmen staat geen leeftijd! Veel volwassen willen graag zwemmen omdat het niet belastend is voor de gewrichten en dus een gezonde manier is voor je lichaam om aan sport te doen. Zwemmen is ook ontspannend en relaxerend. Bij deze groepsles wordt de schoolslag aangeleerd en verbeterd.

Wanneer?
Dinsdag, 19u45 - 20u30
1 keer per week, 1 sessie bevat 8 lessen
45 minuten op dinsdagavond

Doelgroep?
Alle leeftijden vanaf 16 jaar

Ik wil mijn schoolslag verbeteren

Zwem-je-Fit

Zwemmen is voor alle leeftijden! Kan je al schoolslag en wil je het graag op een aangename en gezonde manier onderhouden en/of optimaliseren? Dan is onze "Zwem-je-fit" de ideale groepsles voor jou!

Wanneer?
Dinsdag, 20u30 - 21u15
1 keer per week, 1 sessie bevat 8 lessen
45 minuten op dinsdagavond

Doelgroep?
Alle leeftijden vanaf 16 jaar

Ik wil crawl leren

Start to Crawl

Crawl voor beginners is een lessenreeks voor iedereen die al schoolslag kan zwemmen en graag een tweede zwemstijl wil aanleren, crawl! De voorwaarde is wel dat je niet bang bent in het water (hoofd onder water steken / drijven op het water).

Wanneer?
Maandag, 19u30 - 20u15
1 keer per week, 1 sessie bevat 8 lessen:

45 minuten op maandagavond

Doelgroep?
Alle leeftijden vanaf 16 jaar

Ik wil mijn zwemafstand opbouwen

Keep on Swimming

Voor iedereen die zijn/haar zwemafstand verder wil opbouwen (uithouding), de conditie wil verbeteren (conditietraining) en de zwemstijl wil bijschaven! Dit zowel voor schoolslag als crawl.

Wanneer?
Maandag, 20u30 - 21u15
1 keer per week, 1 sessie bevat 8 lessen
45 minuten op maandagavond

Doelgroep?
Alle leeftijden vanaf 16 jaar

Planning & tarieven

Wat kost een zwemles? Wanneer gaan de zwemlessen door?

Aquasport

In de gezellige sfeer van een groep sporten, al dan niet op maat van de muziek, dat is wat onze aquasporten inhouden. Kom ze zelf ontdekken!

WaiWai Beveren

Leren zwemmen is leuk! 
WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
Email: waiwai.beveren@lago.be

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over