360°

Profielen

Ondek onze zwembaden, attracties en sporten je niet mag missen!


Gezin met baby(‘s)

Kom spetteren en plonzen met je kleine spruit en geniet van de glimlach op zijn/haar snoet!


Gezin met jong(e) kind(eren)

Samen met mama of papa van de bandenglijbaan, je laten meevoeren met een wilde rivier of surfen op de golven in het golfslagbad? De mogelijkheden zijn eindeloos!


Grootouders met kinderen

Gun je kleinkinderen een geweldige (halve) dag zwemparadijs en geniet samen met hen van heel wat waterpret. Nadien smul je samen van een heerlijke maaltijd in het Rest-eau-café. Wedden dat ze zo nog eens willen?


Gezin met adolescent(en)

Zet je schrap voor uren waterpret! Waag je aan onze wildwaterbaan, Green Tornado of golfslagbad, om nadien een duik te nemen in het geweldige buitenbad!


Senior

Lago Beveren De Meerminnen biedt je de ideale combinatie tussen in- en ontspanning. Trek enkele baantjes in het sportbad, doe mee met onze aquasports en rust nadien lekker uit in de wellness of geniet van de zon buiten op de ligweide, in de zwemvijver of in het buitenbad.


Sporter

Of je nu een beginnend zwemmer bent of je technieken wil bijschaven als ervaren sporter, bij ons is elke sporter welkom! Ontdek zeker ook onze aquasports en zwemacademie.


Kinderen

Ravotten geblazen in het leukste zwemparadijs van Beveren! Met tal van keileuke sensaties ligt de fun binnen handbereik. Bereid je voor op 1001 kriebels in de buik én een fantastische (na)middag vol onvergetelijke herinneringen!


Jongeren

Geen betere manier om uit te blazen na een drukke schoolweek dan ravotten in het zwemparadijs. Daag je vrienden uit voor een ritje in de glijbaan of wildwaterbaan, duik in het buitenaanbod of kom lekker smullen op het zwemmersterras!


Studenten

Zin om tussen het blokken door de batterijen opnieuw op te laden bij wat sport, spanning, sensatie en wellness? Lago heeft het allemaal!


Volwassenen

Wil je aan je conditie werken? Of ben je eerder op zoek naar een manier om de dagelijkse stress even achter je te laten en vakantiegevoel op te snuiven? Bij Lago kan het allemaal!


Groepen

Kom je Lago Beveren De Meerminnen in groep ontdekken? We hebben voor elke leeftijd wat wils!


Wellnessbezoeker

Nood aan ontspanning? Met het wellnessaanbod dat je bij Lago Beveren De Meerminnen zal vinden kom je vast en zeker helemaal tot rust!