Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Personen met een beperking

Beperking of niet, bij ons is zwemplezier er voor iedereen!

Genieten van zwempret met een beperking? Bij LAGO Beveren De Meerminnen kan het!

Laat je beperking geen reden zijn om niet te genieten van waterpret! Het zwembadcomplex is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij beschikken over een afzonderlijke omkleedruimte voor andersvaliden met zitdouche alsook een tillift om gemakkelijk te water te gaan.

Bewegen en genieten in één

Bij LAGO Beveren De Meerminnen kan je zowel terecht voor een veilige en gezellige sportomgeving, maar eveneens voor een fantastische halve daguitstap waar je geniet van onze recreatieve activiteiten. Nadien kan je uitblazen bij de warme stromingen van de warme lagune om je spieren en gewrichten extra in de watten te leggen. Onze tillift helpt je bij de toegang tot deze baden. 

Onze openingsuren

Bewegen en genieten in één

We helpen je graag verder

Het volledige complex is toegankelijk voor mensen met een beperking. Dit houdt in dat we door extra inspanningen, zoals de installatie van een tillift en de aanwezigheid van een kleedruimte voor andersvaliden, jou willen laten meegenieten van die heerlijke waterpret! Heb je hierover nog bepaalde vragen?
Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen. 

Sportbad met tillift Instructiebad, bereikbaar met tillift Warme lagune 

Geniet van een ultravoordelig tarief

Personen met een beperking genieten van een verminderd tarief. Dit tarief wordt toegestaan op vertoon van European Disability Card of Sociale Zekerheid aan het onthaal voorlegt.

Eén begeleider zwemt gratis mee.

Bekijk hier de tarieven

Geniet van een ultravoordelig tarief

Vragen?

Wens je meer info? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Contacteer ons  Onze openingsuren

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over