Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Waterglijbaan

Adrenaline troef

Houd je wel van een stevige portie adrenaline? Dan is de 110-meter-lange bandenglijbaan zeker iets voor jou! Zoef in een band of op je buik, alleen of met z’n tweeën, naar beneden en voel de sensatie!

Image 1

Wie zal dit leuk vinden?

De bandenglijbaan zal zeker in de smaak vallen bij:

Ontdek hier alle profielen

110 meter naar beneden zoeven

Klim eerst 12 meter naar boven in de glijbaantoren, waarna je in je band of op de buik, alleen of met z’n tweeën, naar beneden suist!

Lengte: 110 meter
Hoogte glijbaantoren: 12 meter

Openingsuren bandenglijbaan

De waterglijbaan is geopend vanaf deze uren:

Bandenglijbaan

Glijd alleen of samen met je mama, papa, broer of zus in duoband naar beneden in de 110-meter-lange bandenglijbaan!

Ontdek meer

Wildwaterbaan

Ga op een knotsgek avontuur alsof je in een wildwaterrivier meedrijft!

Ontdek meer

Organiseer je verjaardagsfeestje

Wil je al je vrienden en vriendinnen laten meegenieten van de sensatie van de bandenglijbaan? Organiseer je verjaardagsfeestje bij Lago Pelt Dommelslag!

Image
Ontdek onze feestjesformules

Honger gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.

Image
Ontdek onze horecafaciliteiten

Beleef een 110-meter-lang knotsgek avontuur in de bandenglijbaan

Ben jij een avonturier die wel houdt van wat spanning en sensatie? Ben je op zoek naar een geweldige gezinsuitstap waar de hele familie kan genieten van de nodige kriebels in de buik? Laat je dan verleiden tot een ritje op onze bandenglijbaan! De stoere avonturiers gaan alleen in een soloband naar beneden. Maar ook samen met mama of papa in de band in een duozit behoort tot de mogelijkheden. Wedden dat je heel wat zal lachen terwijl je samen in de band naar beneden sjeest? Dat levert ongetwijfeld mooie herinneringen op! Ga je toch liever op je buik naar beneden van onze waterglijbaan? Aan jou de keuze! Waar de bandenglijbaan in schoolperiodes van maandag tot vrijdag vanaf 8u30 opent, is dit in de schoolvakanties vanaf 10u00. Op zaterdag kan je er voor een ritje vanaf 10u00 terecht, op zondag is dit al een uurtje vroeger, namelijk vanaf 9u00! Wens je de spanning en sensatie verder te zetten? Waag je dan zeker aan de unieke wildwaterbaan, een wilde rivier die je 50 meter ver meeneemt met de stroming! Wedden dat je meteen nog eens zal willen? Hou zeker de kalender op deze website in de gaten, geregeld wordt er een spannende bodyraftwedstrijd georganiseerd in de wildwaterbaan! Kan jij de snelste tijd neerzetten? Nadien neem je plaats op de matten in het golfslagbad. Laat zeker je fantasie de vrije loop en waan je als een kapitein op je schip of een coole surfer! Nadien lekker uitblazen? De Lago Dommelslag-wellness is echt de moeite waard! In de whirlpool komt je lichaam ongetwijfeld helemaal tot rust. Daarna droom je lekker weg in de panoramische sauna waar je door het grote raam naar buiten kan kijken! De biosauna zal dan weer een geweldige indruk op je nalaten door de aangename temperatuur van 70 graden Celsius en het lichtspel.