Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Kinderbaden

Kinderbaden

Plonzen, spetteren, spelen!

Door de verschillende dieptes zijn onze verschillende kinderbaden geschikt voor alle leeftijden jonge kinderen. Laat ze zich uitleven op de interactieve spelelementen, spetter elkaar helemaal nat onder de waterparaplu of roetsj van de glijbaan!

Wat zullen de kids nog leuk vinden?

Bekijk wat we nog meer in petto hebben voor:

Waterpret gegarandeerd

Baby’s, peuters en kleuters vinden niets zo geweldig dan spelen met water. Door deze kinderbaden zo op te bouwen dat er door de verschillende baddiepte voor elke kleine wateravonturier wat wils is, beleeft je baby, peuter of kleuter er vast de tijd van zijn/haar leven! Laat ze spelen op de wip, glijden van de kinderglijbaan, spelen op de waterkikker of spetteren onder de waterparaplu en we durven ervoor te wedden dat ze zo terug willen!

Diepte: van 0,25 - 0,50 meter
Temperatuur kinderbad: 32°C
Temperatuur waterspeeltuin: 34°C
Temperatuur kinderbad buiten: 30°C

Nieuwste filter- en zuiveringstechnieken

Lago maakt gebruik van de nieuwste filter- en zuiveringstechnieken waardoor je als mama of papa op twee oren kan slapen: zwemmen en spelen bij Dommelslag is absoluut veilig en proper. Deze nieuwste technieken zorgen dat de hoeveelheid irriterende bijproducten tot een absoluut minimum beperkt wordt, waardoor de baden al toegankelijk zijn voor baby’s onder 12 maanden.

image 1
image 2

Kinderbaden

Kom met je kleine (b)engels ravotten in de grote en aangenaam warme kinderbaden (32°C) met verschillende waterspelletjes en attracties.

Ontdek meer

Kinderbaden

Kom met je kleine (b)engels ravotten in de grote en aangenaam warme kinderbaden (32°C) met verschillende waterspelletjes en attracties.

Ontdek meer

Organiseer je feestje bij Lago Dommelslag

Verjaardagsfeestje? Familiefeest? Geen leukere locatie voor zowel jong als oud dan een keitof zwemparadijs!

Image
Ontdek onze feestjesformules

Honger gekregen?

Ons zwemmersterras ligt op enkele passen! Je kan er in je zwemkledij genieten van lekkere snacks en hapjes.

Image
Ontdek het zwemmersterras