Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Waterpret voor alle leeftijden!

Op zoek naar de ideale uitstap met de kinderen of kleinkinderen? Of toch eerder interesse in een namiddag relaxen in de wellness? Of laat je je liever verleiden tot een uurtje intensief sporten? Wij bieden het allemaal! Bekijk hieronder wat we voor jou in petto hebben!

Images

Gezin met baby(‘s)

Wat vindt een baby heerlijker dan spetteren en plonzen in heerlijk warm water? Als die kinderbaden dan ook nog eens keileuke, interactieve spelelementen bevatten, maakt dat de fun helemaal compleet!

Images

Gezin met jong(e) kind(eren)

Kom met je kinderen genieten van uren zwempret in het leukste zwemparadijs van Pelt en omgeving!

Images

Grootouders met kinderen

Zin om je kleinkinderen in de watten te leggen met een geweldige uitstap waar zowel jong als minder jong van zal genieten? Ontdek ons uitgebreid aanbod!

Images

Gezin met adolescent(en)

Ravotten geblazen bij Lago Pelt! Ideaal om met het hele gezin te genieten van een geweldige dag vakantie!

Images

Senior

Ontspan lichaam en geest in een warme omgeving dichtbij huis waar elke dag aanvoelt als vakantie.

Images

Sporter

Leef je uit in het sportbad, waar het aanbod aan mogelijkheden eindeloos is. Kom baantjes trekken, schrijf je in voor onze zwemacademie of doe mee met onze aquasporten!

Images

Kind

Ervaar 1000 kriebels in je buik door het geweldige aanbod aan toffe waterattracties!

Images

Jongere

Stoom afblazen na een drukke schooldag/-week? Dat kan perfect in ons keitof subtropisch zwemparadijs!

Images

Student

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Je even uitleven na de examens of na een drukke schoolweek? Bij ons kan je 7 dagen op 7 terecht voor een geweldige dag vakantie dichtbij huis!

Images

Volwassene

Of je nu op zoek bent naar een manier om je sportief uit te leven of om die dag vakantie helemaal compleet te maken, wij heten je van harte welkom!

Images

Groep

Trek er met je club, vereniging of school op uit voor een uitstap die zowel jong als oud zal bekoren!

Images

Wellnessbezoeker

Wist je dat we bij Lago Pelt Dommelslag een aparte 16+- wellness ingericht hebben? Dat geeft jou de kans om in alle rust en comfort te genieten van uren ontspanning!

Uren zwemplezier staan op jou te wachten bij Lago Dommelslag!

De Lago-zwemparadijzen staan gekend omwille van hun kindvriendelijkheid. Wil je dat zelf eens komen uittesten? 7 dagen op 7 welkom om in een zalige temperatuur van 30 graden te komen genieten van heel wat zwemplezier! Van 0 tot 100 jaar: voor ieder heeft Lago Dommelslag wel wat wils. Met tal van kinderbaden, een geweldige bandenglijbaan, een knotsgekke wildwaterbaan, een megatof golfslagbad en een buitenzwembad dat bij mooi weer geopend is, laat de Dommelslag-ervaring je niet snel meer los! Of je nu komt om je energie kwijt te kunnen of net nieuwe energie op te doen, bij ons voelt elk gezin zich als een vis in het water. Ga met mama of papa in de band door de liefst 110-meter- lange bandenglijbaan, waan je een echte surf(st)er in de golven van het golfslagbad of drijf mee als in een wilde rivier in de wildwaterbaan. De talloze kriebels in de buik krijg je er zo bij! Vergeet ook zeker niet je even neer te vleien in de zalige warme lagune, waar je zonder twijfel helemaal zen zal worden. Nadien verwachten we je voor een lekkere hap en drankje op ons zwemmersterras, waar je in je zwemkledij kan eten en drinken en waar mama en papa de kids van op een afstand kunnen in het oog houden, of in het gezellige Rest-eau- café. Wist je dat je zo’n dagje vakantiegevoel ook als origineel cadeau kan geven aan je vrienden of familie? Geef hen de memorabele belevenis van een dagje zwemparadijs onder de vorm van vouchers! Willen je kinderen hun zwemstijl en - vaardigheden verbeteren? Laat hen dan kennismaken met de leukste zwemacademie in de omgeving van Pelt, Lommel, Bocholt, Bree, Peer, Leopoldsburg! Van watergewenning, over leren zwemmen tot het verbeteren van je zwemstijl: het team competente zwemleraars en een gezellige infrastructuur staat tot je beschikking. Kortom: voor een geweldige uitstap met het gezin moet je maar op één adres zijn, namelijk Lago Pelt!