Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Rest-eau-Café

Rest-eau-Café

Zin in een drankje en een hapje?

Of je nu romantisch wil dineren met z’n tweetjes, gezellig met het gezin, of gewoon plezier en vertier met de sportclub of collega’s. Wij zijn erop voorzien! Ontdek onze gezellige brasserie Rest-eau-café, het zwemmersterras en de zomerbar.

Rest-eau-café

Buitenbar

Energie opdoen op het zwemmersterras

Van zwemmen en ravotten durf je al eens honger te krijgen. Laat je dan zeker verleiden tot een drankje en maaltijd op ons zwemmersterras. Je kan er in je zwemkledij uitblazen en nieuwe energie opdoen voor alweer enkele geweldige uren waterpret. Heerlijk kindvriendelijk en ideaal om je bengels in het oog te houden terwijl zij nog plonzen in de omliggende baden!

Onze zomerbar zorgt voor verfrissing

Niets zo heerlijk dan op een zalige zomerdag genieten op de ligweide van zon, water en … een verfrissend drankje! Daar zorgt onze kleurrijke zomerbar voor. Maak jouw zomerse dag helemaal compleet met een drankje in de hand en de zon op je snoet! Vooraleer je naar onze ligweide met zomerbar begeeft, lees dan even ons zomerreglement door.

Buitenbar

Organiseer het leukste verjaardagsfeestje!

Ben je binnenkort jarig en zoek je naar dé geschikte plek om je vrienden en vriendinnen van hun sokken te blazen? Wat dacht je van een geweldig zwembadfeestje waar je hen uitnodigt voor uren waterpret gecombineerd met een lekkere maaltijd en drankje?

Ontdek het ontbijtzwemmen

Wist je dat je op zaterdag en zondag een sportieve zwempartij kan combineren met een smakelijk ontbijt? Ideaal om alle stress van de week achter je te laten!