Sluit menu
Menu
tickets

Over Lago

Ontdek het bedrijf achter de spetterende Lago-zwemparadijzen!

Ben je benieuwd naar het bedrijf achter de Lago-zwemparadijzen? Lees er hier meer over!

about 1

Jaarlijks 2,5 miljoen bezoekers

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 2,5 miljoen bezoekers. Elke dag gaan we er weer keihard tegenaan om iedereen, jong of oud, die ideale, zorgeloze dag vakantie te bieden.

Meer water, meer plezier

Met twee nieuwe centra in volle aanbouw en nieuwe sensaties in tal van onze zwemparadijzen trekt Lago resoluut de kaart om jou nog meer waterplezier aan te bieden!

Totaalbeleving voor jong en oud

Mensen zoeken vandaag steeds vaker naar een plezierige ontspanning, naar een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Lago staat daarbij voor een totaalbeleving voor het hele gezin, voor jong en oud, klein en groot.

about 2 about 3

Waar staan we voor met Lago?

Jan De Wit, gedelegeerd bestuurder van de groep, legt uit: “Als ontwerper van zwembaden is het een waar plezier te zien hoe het familiebedrijf dat ik met mijn vrouw zo’n 15 jaar geleden startte van één publiek-private samenwerking in Overpelt, evolueerde naar het huidige bedrijf met zes zwemparadijzen verdeeld over heel België. Elke dag opnieuw zetten onze meer dan 300 werknemers zich in om jou een geweldige dag vakantie te bezorgen. Dat doen we zoals steeds met oog voor innovatie en aandacht voor elke klant en medewerker. We groeiden uit tot een ware trendsetter met de nodige ambitie. Die ambitie is om aan de hand van publiek-private samenwerkingen sportief en recreatief plezier te verzoenen in duurzame projecten. We hopen dan ook in de toekomst nog meer mensen te mogen verrassen met ons unieke, kindvriendelijke aanbod en strijken wie weet binnenkort wel neer in jouw gemeente of stad!”

Oog voor ecologie bij bouw en exploitatie

Lago zet sterk in op ecologie. Facility manager Rob Janssens vertelt hoe we dat doen: “Bij Lago zetten we zowel bij de bouw als de exploitatie van onze zwemparadijzen sterk in op ecologie! Onze installaties zijn ontworpen dat ze zo min mogelijk leidingwater verbruiken, het gas- en elektriciteitsverbruik zo laag mogelijk houden en waarmee zelfs groene stroom teruggegeven wordt aan het net. Alles vertrekt vanuit een supergeïsoleerd gebouw dat we voorzien van fotovoltaïsche panelen en een warmtekrachtkoppelingsinstallatie. Wist je dat we ’s avonds het sportbad van een afdekking voorzien en de kinderbaden en warme lagune leeglaten om verdampingsverliezen te vermijden? Daarnaast recupereren we regenwater voor schoonmaak en groenonderhoud en herbruiken we het spoelwater van de buffers van het zwembad om de toiletten te spoelen. Alvorens het water naar de riolering wordt afgevoerd, halen we ook hier de warmte eerst terug uit en gebruiken we dit als voorverwarming voor het warm water!”

about 2 about 3

Onze vacatures

Deel jij onze passie en heb je zin om je in team in te zetten voor die heerlijke dag vakantie voor elke bezoeker? Surf naar http://lago.talentfinder.be en ontdek onze vacatures!


about 2 about 3